Arsenal kapucnis pulóver 2021/22 (piros)

Arsenal kapucnis pulóver 2021/22 (piros)

Új termék

Arsenal kapucnis pulóver 2021/22 (piros)

Anyaga:

A CLIMALITE technologiájának köszönhetően, az Adidas nedvességmegkötő funkciót épített a termékbe,ezzel aktívan eltávolítja az izzadságot és komfortos viseletet biztosít, intenzív edzés esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

23 990 Ft‎

A futball szerelmeseinek életében nagyon fontos az, hogy büszkén viselhetik kedvenc csapatuk címeres termékeit. Ez kifejezetten jellemző az angol alakulatok fanatikusaira, akik előszeretettel vásárolják meg a különböző ruhadarabokat és kiegészítőket. Ha az Arsenal gárdája a kedvenced és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Ben White, Bukayo Saka, vagy éppen Nicolas Pépé is viselnek a mérkőzések előtti utazások és sajtótájékoztatók alkalmával, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros és kapucnis pulóvert, amely nem csak az őszi szürke hétköznapok elengedhetetlen kelléke, de a mecccsnézéseké is. Siess, rendeld meg magadnak még ma és szurkolsz ebben a csapat összes találkozóján. Az átigazolási piac már javában zajlik, az ágyúsoknál pedig sorba reppenek fel a lehetséges érkezők nevei, mint Denis Zakaria, a Borussia Mönchengladbach védekező középpályása, vagy Rúben Neves, a Watford szintén azon a poszton játszó labdarúgója.

A termék főbb jellemzői:

-  Arsenal szürke piros pulóver
- Hivatalos, 2021/22-es eredeti Adidas termék
- A pulóver végig cipzáros
- Oldalt két zseb, melyben értékeid tárolhatod
- Fehér Adidas logó a jobb oldalon
- Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az ágyúsokat. Rendeld meg ezt a kiváló terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal pulóverben szeretnél mérkőzést nézni és szurkolni kedvenc csapatodnak. A terméket úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Anyagának köszönhetően bármelyik évszakban fel tudjuk venni ezt a felsőt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában