Arsenal póló 2018/19  (fekete)

Arsenal Galléros Póló 2019/20 (piros)

Új termék

Arsenal galléros póló 2019/20 (piros)

Anyag: 100%-pamut

Az Adidas különleges eljárással építí bele a termék anyagába a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, ezzel eltávolítva az izzadságot, és megteremtve a száraz, kényelmes viseletet minden körülmények között.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

14 990 Ft‎

Az angol bajnokság egyik legnépszerűbb csapata egyértelműen az Arsenal. Az ágyúsok előző szezonja nem volt kifogástalan, ugyanis miután sikeresen bejutottak az Európa Liga döntőjébe, vereséget szenvedtek a Chelsea alakulatától. Ennek ellenére a szurkolók elégedettek, főleg, hogy a csapat sikeresen végrehajtotta bombaigazolását Nicolas Pépé személyében, amellyel egyúttal klubrekordot is döntöttek pénz szempontjából, ugyanis a fiatal játékos 72 millió fontba került az egyesületnek. Így megerősödött kerettel indulnak neki a 2019/20-as szezonnak, amelynek a rajongók is örülhetnek. Viszont ha Te is fanatikus szurkolója vagy az Arsenal csapatának, akkor elengedhetetlen a következő termékünk beszerzése: megérkezett a hivatalos, eredeti 2019/20-as, piros színű, Arsenal címerrel és Adidas márkajellel ellátott galléros pólónk, amely tökéletes ajándékként szolgálhat minden embernek, aki kedveli az alakulatot. Kiváló viseletet biztosít utcán, de kihagyhatatlan kelléke minden szurkoló összejövetelnek egyaránt. Siess, rendeld meg most!

A termék főbb jellemzői:

- 2019/20-as modell

- anyaga: 100% pamut

- eredeti Adidas termék

- piros színben

- nyak részénél gombos záródás

- Hímzett Adidas lógó

- Arsenal címerrel díszített

A termék a 2019-20-as Adidas kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a londoniakat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában