Arsenal training póló

Arsenal training póló 2020/21 (sárga)

Új termék

Arsenal training póló 2020/21

Anyag: 100%-pamut

Az Adidas speciális módszer segítségével  építí bele a termék anyagába a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, eltávolítja az izzadságot és megteremti a száraz, kényelmes viseletet minden körülmények között.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

14 990 Ft‎

A Premier League egyik legnagyobb történelemmel és eredményekkel rendelkező csapata kétségtelenül az Arsenal. A 2019/20-as szezon azonban az ágyúsok számára kellemetlenül ért véget, hiszen a következő idényben nem lesz lehetőségük megmérettetni magukat a legnívósabb nemzetközi klubbajnokságokon. Ugyanakkor a csapatnak szüksége van számos újításra is, így az átigazolási időszak kardinális szerepet játszhat az alakulat következő idényében. Amennyiben kitartóan szurkolsz az angol gárdának és ezt szeretnéd mindenképpen megmutatni mindenki számára, akkor a következő terméket neked találták ki! Megérkezett a 2020/21-es, Adidas márkajeles, Arsenal klub logós, sárga színű training póló, amelyet nem csak Te, de olyan híres focisták is magukon fognak viselni, mint: Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette és még sokan mások. Ne habozz, lepd meg  magad, vagy ismerőseidet ezzel a kiváló minőségű, eredeti Arsenal termékkel!

A termék főbb jellemzői:

- 2020/21-es modell

- anyaga: 100% pamut

- eredeti Adidas termék

- sárga színben

- Adidas lógó

- Arsenal címerrel díszített

A termék a 2020/21-es Adidas kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a londoniakat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában