Arsenal Bevonuló Pulóver 2021/22

Arsenal Bevonuló Pulóver 2021/22

Új termék

Arsenal bevonuló pulóver (2021-22)

Anyaga:

CLIMALITE technologiájának hála, az Adidas nedvességmegkötő funkciót épített a termék szövetébe,amely aktívan eltávolítja az izzadságot, és komfortos viseletet teremt, intenzív edzés esetén is viselőjének.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

25 990 Ft‎

Az Arsenal együttese nem nyújt olyan stabil teljesítményt az elmúlt években, mint azt a szurkolóik szeretnék. Talán közrejátszik az is, hogy a csapat nem igazol meghatározó játékosokat az átigazolási piacon. Idén az Anderlecht gárdájától vásárolták meg a középpályára Albert Sambi Lokonga-t 17,5 millió € ellenében. Talán a tavalyi nyolcadik hely után egy kicsit nagyobb erősítésre számíthattak az ágyúsok fanatikusai is. Ha te is a londoniaknak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a futballisták, köztük Bukayo Saka, Pierre – Emerick Aubameyang, vagy éppen Nicolas Pépé viselnek a mérkőzések előtt a pályára lépéskor, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros bevonuló pulóvert. Anyagának köszönhetően a hűvösebb őszi hónapok elengedhetetlen kelléke lesz, hiszen nem csak jó hőtartó képességgel bír, de feldobhatjuk vele a szürke hétköznapjainkat is. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Arsenal piros színű bevonuló pulóver
- Hivatalos 2021-22-es eredeti Adidas termék
- A pulóver végig cipzáros
- Oldalt két zseb, melyben értékeid tárolhatod
- Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az ágyúsokat. Rendeld meg ezt a kiváló terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal pulóverben szeretnél mérkőzést nézni és szurkolni kedvenc csapatodnak. A terméket úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Anyagának köszönhetően bármelyik évszakban fel tudjuk venni ezt a felsőt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában