Arsenal kapucnis pulóver 2020/21 (piros)

Arsenal kapucnis pulóver 2020/21 (piros)

Új termék

Arsenal kapucnis pulóver 2020/21 (piros)

Anyaga:

A CLIMALITE technologiájának köszönhetően, az Adidas nedvességmegkötő funkciót épített a termékbe, ezzel aktívan eltávolítja az izzadságot és komfortos viseletet biztosít, intenzív edzés esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

23 990 Ft‎

Talán senki nem gondolta volna, hogy az Arsenal együttese a Premier League első két fordulójában győzedelmeskedni fog. Ám mégis ez történt, ami bizakodásra adhat okot a fanatikusoknál. A rajongók vágya, hogy kedvenceiket újra a legnagyobbak között láthassák a Bajnokok Ligája küzdelmei során, amire minden reális esélyük meg is van. Ha te is elkötelezett támogatója vagy az ágyúsoknak, és szeretnél magadnak egy olyan felsőt beszerezni, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Pierre-Emerick Aubameyang, Bukayo Saka, vagy éppen David Luiz is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon, vagy akár a sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a gárda hivatalos, piros, zipzáros és kapucnis, adidas és klub logóval ellátott pulóverét. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat egyetlen fanatikus ruhatárából sem. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb őszi napokon is bátran magunkra ölthetjük, és feldobhatjuk vele a szürke hétköznapokat. Remek meglepetés lehet ismerőseink és barátaink születésnapján vagy akár névnapján is.

A termék főbb jellemzői:

-Arsenal piros színű pulóver
-Hivatalos, 2020/21-es eredeti Adidas termék
-A pulóver végig cipzáros és kapucnis
-Elől kenguru zseb, melyben értékeid tárolhatod
-Hímzett fehér Adidas logó a jobb oldalon
-Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,h iszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az ágyúsokat. Rendeld meg ezt a kiváló terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal pulóverben szeretnél mérkőzést nézni és szurkolni kedvenc csapatodnak. Hordhatod sportoláshoz de farmer mellé is nagyon jó kiegészítő.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában