Arsenal Szabadidőruha 2020/21 (sárga)

Arsenal Szabadidőruha 2020/21 (sárga)

Új termék

Arsenal Szabadidőruha 2020/21 (sárga)

Anyaga:

100%-Polyester, Climacool technologiájának köszönhetően kifogástalan hő- és páratartalom áramlást nyújt, továbbá tökéletes szellőzést biztosít, így meggátolva,hogy intenzív sportolás közben kényelmetlenül érezzük magunkat.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

38 990 Ft‎

Beköszöntött az ősz, az időjárás is egyre zordabb arcát mutatja mindenki számára, így nem árt felkészülni rá és olyan ruhákat vásárolni, amelyet a hűvösebb napokon is kényelmesen viselhetünk. Ha kedvenc együttesed az Arsenal, és szeretnél egy olyan szabadidőt, amelyet maguk a játékosok, köztük Pierre-Emerick Aubameyang, Bukayo Saka, vagy éppen David Luiz is viselnek az utazások alkalmával, vagy a sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sárga – kék színű, adidas és klub logóval ellátott szabadidő együttest. Remek kiegészítője lehet a szürke hétköznapoknak, elvégezhetjük benne a házimunkát, vagy akár elmehetünk benne edzeni, vagy akár kirándulni is. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a kinti alacsonyabb hőmérséklet alkalmával sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek. Nagyszerű ajándék vagy meglepetés lehet ismerőseink esetleg barátaink születésnapjával, vagy a karácsonyfa alatt. Büszkén képviselheted benne szeretett együttesed címerét. Siess, rendeld meg ma és izguld végig az ágyúsok soron következő összes találkozóját ebben a szettben!


A termék főbb jellemzői:

-Arsenal szabadidőruha sárga-kék színben
-Hivatalos, 2020/21-es eredeti Adidas termék
-Rendkívül könnyű anyag, a felső végig cipzáros
-Oldalt két zseb a felsőn és a nadrágon is
-Adidas logó
-Klub címer és szponzor logó

Az alsó rész mindkét oldalán két zsebbel rendelkezik a cipzáras záródásnak köszönhetően biztonságos helyen tarthatja telefonját kulcsát vagy pénztárcáját anélkül, hogy aggódna elvesztésük miatt. Az együttes eredeti Adidas, 2020/21-es szezon új terméke. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart. A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában