Arsenal Galléros Póló 2020/21 (sárga)

Arsenal Galléros Póló 2020/21 (sárga)

Új termék

Arsenal galléros póló 2020/21 (sárga)

Anyag: 100%-pamut

Az Adidas különleges eljárással építi bele a termék anyagába a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, így eltávolítva az izzadságot, ezáltal biztosítja a száraz, kényelmes viseletet minden körülmények között.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

15 990 Ft‎

Az Arsenal együttese nem épp a szurkolói elvárásoknak és régi hírnevének megfelelően szerepel a Premier Leagueban. Az együttese a 2019/20-as kiírásban a nyolcadik helyen végzett, azonban megnyerték az FA kupa sorozatot, így automatikusan indulhatnak az Európa Ligában. Ha te is az ágyúsoknak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók is hordanak a mérkőzések előtt az utazásokon és a sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, sárga galléros pólót. Ezt veszi fel Nicolas Pépé, Mesut Özil, és Bukayo Saka is, így te is könnyen a csapat tagjává válhatsz ebben a remek felsőben. Feldobhatjuk vele a szürke hétköznapokat és vidám színekben pompázva mehetünk benne az iskolába vagy akár a munkahelyünkre. Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Arsenal fanatikus rajongója. Elengedhetetlen kelléke a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljátok végig ebben a 2020/21-es esztendő összes mérkőzését.

A termék főbb jellemzői:

- 2020/21-es modell

- anyaga: 100% pamut

- eredeti Adidas termék

- sárga színben

- Hímzett Adidas lógó

- Arsenal címerrel díszített

A termék a 2020/21-es Adidas kollekció egyik fontos eleme,rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt.Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű sportos viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a londoniakat.Ha tetszik a termék, siess rendeld meg most.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában