Árcsökkenés
Arsenal Szabadidőruha 2019/20

Arsenal Szabadidőruha 2019/20

Új termék

Arsenal Szabadidőruha 2019/20 

Anyaga:

100%-Polyester,amely garantálja a kifogástalan hőáramlást, ezzel tökéletes szellőzést biztosít, ugyanakkor megteremti a kényelmes, komfortos viseletet mindenki számára, még intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

29 990 Ft‎

37 990 Ft‎ Áfával

-8 000 Ft‎

Az Arsenal hivatalosan is bejelentette legújabb szerzeményét, Nicolas Pépé-t, akit a francia Lille-től szerződtettek. Az ígéretes fiatal csatár komoly változásokat hozhat a klub jövőjében, így az Arsenal szurkolók kitörő örömmel várják a 2019/20-as idény kezdetét. Amennyiben te is az ágyúsok táborát erősíted, és örömmel kimutatnád elhivatottságod és hűséged a klub irányába, akkor itt van Számodra egy kihagyhatatlan ajánlat. Vásárold meg eredeti, hivatalos 2019/20-as, kék színű, Adidas márkajellel, Arsenal klublogóval ellátott szabadidőruhánkat, amely nem csak a szurkolói találkozók vagy közös meccsnézések esetén kiváló választás, de bátran végezhetünk benne megerőltető edzésgyakorlatokat, ugyanis kialakításának hála, rendkívül jó légáteresztő funkcióval rendelkezik, így testünk intenzív igénybevétel esetén is száraz marad. Remek választás lehet barátaink számára születésnap illetve egyéb jeles alkalmakkor. Ne habozz, rendeld meg most termékünket, és szurkold ebben végig a következő Arsenal összecsapást! 


A termék főbb jellemzői:

-Arsenal szabadidőruha sötétkék színben
-Hivatalos,2019/20-as eredeti Adidas termék
-Rendkívül könnyű anyag,a felső végig cipzáros
-Oldalt két zseb
-Vasalt Adidas logó
-Nyomott klub címer

Az alsó rész mindkét oldalán két zsebbel rendelkezik a cipzáras záródásnak köszönhetően biztonságos helyen tarthatja telefonját kulcsát vagy pénztárcáját anélkül, hogy aggódna elvesztésük miatt.Az együttes eredeti, 2019/20-as szezon új terméke. Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart A játékosok ezt a terméket fogják viselni utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett média megjelenéskor.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában