Arsenal pulóver 2019/20 (piros)

Arsenal Bevonuló Pulóver 2020/21

Új termék

Arsenal bevonuló pulóver (2020-21)

Anyaga:

CLIMALITE technologiájának hála, az Adidas nedvességmegkötő funkciót épített a termék szövetébe,amely aktívan eltávolítja az izzadságot, és komfortos viseletet teremt, intenzív edzés esetén is viselőjének.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

22 990 Ft‎

Az Arsenal együttese már gőzerővel készül a 2020/21-es Premier League szezonra. Ha szeretnél te lenni az ágyúsok legnagyobb magyarországi rajongója, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, piros – fehér színű, adidas és klub logóval ellátott, zipzáros bevonuló pulóverét, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Mesut Özil, Willian, vagy éppen Nicolas Pépé is viselnek a mérkőzések előtt a pályára lépéskor. Ezzel te is feldobhatod a szürke hétköznapokat. Viseld ezt az iskolában, vagy akár a munkahelyeden. Anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időben is bátran viselhetjük, ugyanis nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon, és szurkoljatok ebben az egyen felsőben az összes mérkőzés alatt. A csapat szeretné megerősíteni a keretet a következő szezon előtt, így több név is felmerült már az átigazolási piacon. Szeretnék megszerezni a Lyon 22 esztendős középpályását, Houssem Aouart, és a Marseille középpályását, Morgan Sansont is.

A termék főbb jellemzői:

-Arsenal piros színű bevonuló pulóver
-Hivatalos 2020-21-es eredeti Adidas termék
-A pulóver végig cipzáros
-Oldalt két zseb,melyben értékeid tárolhatod
-Vasalt fehér Adidas logó a jobb oldalon
-Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az ágyúsokat. Rendeld meg ezt a kiváló terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal pulóverben szeretnél mérkőzést nézni és szurkolni kedvenc csapatodnak.A terméket úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Anyagának köszönhetően bármelyik évszakban fel tudjuk venni ezt a felsőt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában