Árcsökkenés
Arsenal pulóver 2019/20 (bordó)

Arsenal pulóver 2019/20 (piros)

Új termék

Arsenal pulóver 2019/20 (piros)

Anyaga:

CLIMALITE technologiájának hála, az Adidas nedvességmegkötő funkciót épített a termék szövetébe,amely aktívan eltávolítja az izzadságot, és komfortos viseletet teremt, intenzív edzés esetén is viselőjének.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

17 990 Ft‎

22 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

Amennyiben Te is lelkes szurkolója vagy a Premier League kiváló csapatának, az Arsenal-nak akkor itt van Számodra egy kihagyhatatlan ajánlat. Ha szeretnél egy olyan pulóvert, amit hidegebb napokon is magadra ölthetsz, mindezt úgy, hogy kedvenc csapatod címerét viselve mutathatod meg mindenki számára elhivatottságod kedvenc alakulatod felé, akkor ne habozz és vásárold meg eredeti, hivatalos piros színű, Arsenal klublogóval és Adidas márkajellel ellátott pulóverünket, amely nem csak minősége miatt különleges hanem azért is mert olyan híres játékosok fogják viselni a 2019/20-as idényben a mindennapokban illetve sajtótájékoztatókon mint: Pierre-Emerick Aubameyang, Alexandre Lacazette, Dani Ceballos, Mesüt Özil, Nicolas Pépé, Henrikh Mkhitaryan, Héctor Bellerín vagy pedig maga az egyesület edzője: Unai Emery. Kiváló választás lehet szurkolói találkozókon, vagy közös meccsnézéseken egyaránt. Vásárold meg magadnak, vagy barátaidnak, és szurkoljátok végig együtt a következő szezon rangadóit, kedvelt csapatod hivatalos pulóverében!

A termék főbb jellemzői:

-Arsenal piros színű pulóver
-Hivatalos,2019-20-as eredeti Adidas termék
-A pulóver végig cipzáros
-Oldalt két zseb,melyben értékeid tárolhatod
-Vasalt fehér Adidas logó a jobb oldalon
-Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az ágyúsokat. Rendeld meg ezt a kiváló terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal pulóverben szeretnél mérkőzést nézni és szurkolni kedvenc csapatodnak.A terméket úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének.Anyagának köszönhetően bármelyik évszakban fel tudjuk venni ezt a felsőt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában