As Roma edző pulóver 2021/22 (szürke)

As Roma edző pulóver 2021/22 (szürke)

Új termék

As Roma edző pulóver 2021/22 (szürke)

Anyaga:

70 %-pamut és 30% - polyester  melyet úgy terveztek,hogy a belső anyaga segítse  a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Kevert anyaga megteremti a hibátlan szellőzést, ezzel biztosítva viselőjének a tökéletes kényelmet, intezív mozgás/sportolás esetén is.

Eredeti, kiváló minőségű New Balance termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

21 990 Ft‎

Az AS Roma nagy átalakuláson ment keresztül a nyár folyamán. Sok labdarúgó távozott, és érkeztek is néhányan a jelenlegi csapathoz. José Mourinho kifejezett kérése volt a Chelsea hanyagolt támadója, Tammy Abraham, akiért 40 millió €-t fizettek a Farkasok. Eddig azonban nem sokat tett hozzá a támadójátékhoz, ugyanis gólok helyett inkább a kapufákat lövi. Ezzel azonban nem segíti hozzá a csapatot a pontszerzésekhez. Legutóbb a Venezia csapata ellen talált be, ahol az ő góljával fordították meg a meccset, ám mégis vereség lett a vége, ugyanis a ziccereket rendre kihagyta. Ha te is a bordó – sárgáknak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a játékosok is végzik a tréningeket, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, szürke, New Balance és klub logóval ellátott, háromnegyed zipzáros edző pulóvert, amely anyagának köszönhetően a hűvösebb időjárás alkalmával is megfelelő védelmet nyújt. Kényelmes, jó hőtartó, azonban jó vízelvezető is. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával. Ne maradj le róla!

 

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2021-22-es eredeti New Balance termék
- NB logó és klub címer
- AS Roma edző pulóver szürke színben
- Felül cipzáros záródás

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, kényelmes viselet sportolásra és a mindennapokban is.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában