As Roma edző pulóver 2021/22 (bordó)

As Roma edző pulóver 2021/22 (bordó)

Új termék

As Roma edző pulóver 2021/22 (bordó)

Anyaga:

70 %-pamut és 30% - polyester  melyet úgy terveztek,hogy a belső anyaga segítse  a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. Kevert anyaga megteremti a hibátlan szellőzést, ezzel biztosítva viselőjének a tökéletes kényelmet, intezív mozgás/sportolás esetén is.

Eredeti, kiváló minőségű New Balance termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

21 990 Ft‎

Magyarországon is a népszerű együttesek közé tartozik az AS Roma, hiszen itthon is sok szimpatizánsa van az egyesületnek. Ha te is közéjük tartozol és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek a tréningeken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, bordó színű, New Balance logóval és klub emblémával ellátott, háromnegyed zipzáros edző pulóvert. A csapatnak elkél a bíztatás ezekben az időkben, ugyanis nem úgy szerepelnek, ahogyan azt sokan várták José Mourinho irányítása alatt. Talán közre játszik az is, hogy rengeteg téves bírói ítélet születik a Farkasok meccsein, azonban a futballisták teljesítménye sem mindig kielégítő. Ragadd meg az alkalmat és vásárold meg most ezt a felsőt, amivel meglepheted ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon. Büszkén képviselhetitek benne kedvenc alakulatotokat, és szurkolhattok végig a Konferencia liga és a bajnoki mérkőzések alatt. Ne maradj le róla te sem! Anyagának köszönhetően pedig nem csak az beltéri, de kültéri edzésekhez is kiváló viseletet nyújt.

 

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2021-22-es eredeti New Balance termék
- NB logó és klub címer
- AS Roma edző pulóver bordó színben
- Felül cipzáros záródás

Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, kényelmes viselet sportolásra és a mindennapokban is.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában