AS Roma Szabadidőruha 2021/22 (fekete)

AS Roma Szabadidőruha 2021/22 (fekete)

Új termék

AS Roma Szabadidőruha 2021/22 (fekete)

Anyaga:

DRI-Fit szövet, ami egy speciálisan kiépített anyag, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, könnyedén elpárologtatja, majd gyorsan eltávolítja a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát, miközben a bőr hűvös és száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

New Balance

38 990 Ft‎

Még nem késő beszerezni az AS Roma együttesének hivatalos, fekete színű, New Balance logóval és klub emblémával, az ikonikus farkas címerrel, ellátott, zipzáros szabadidő együttesét. Ebben utaznak a mérkőzésekre maguk a labdarúgók, köztük Lorenzo Pellegrini, Stephan El Shaarawy, vagy éppen Nicolo Zaniolo is, de a tv-ben és az internetes sajtóban is gyakran viszont láthatjuk majd, ugyanis a sajtótájékoztatókon is feltűnhet ez a szerelés. Rendkívül kényelmes viseletet nyújt, anyagának köszönhetően pedig jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Remek választás lehet egy – egy mérkőzésre is a stadionba, de ugyan úgy használhatjuk pihenésre és kirándulásra is. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. Képviseld ebben kedvenceidet! A klubnak szüksége van a szurkolók támogatására, hiszen José Mourinho nem titkolt célja, hogy az alakulat bejusson a Bajnokok Ligája csoportkörébe. Ehhez az első lépés a Genoa legyőzése lenne vasárnap.

A termék főbb jellemzői:

- AS Roma két részes szabadidőruha fekete színben 2021/22-es széria
- Hivatalos, eredeti New Balance termék
- A felső végig cipzáros
- Slim fazon, boka résznél cipzárral zárható
- Deréknál vékony húzó zsinórral könnyedén méretre állítható
- Oldalt két zseb
- Varrott NB logó
- Hímzett farkasos klub címer

Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is. A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül. Ez az együttes a 2022/22-es New Balance kollekció egyik fontos eleme, gyakran fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt, mivel ezt a terméket a játékosok gyakran viselik majd utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett különböző rendezvényeken. AS Roma két részes szabadidőruha fekete színben, amely DRI-FIT technológiával készül hő és verejtéket elvezető anyagból. Az együttes eredeti New Balance termék.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában