AS Roma Szabadidőruha 2021/22 (szürke-fekete)

AS Roma Szabadidőruha 2021/22 (szürke-fekete)

Új termék

AS Roma Szabadidőruha 2021/22 (szürke-fekete)

Anyaga:

DRI-Fit szövet, ami egy speciálisan kiépített anyag, mely aktívan felszívja az izzadságot a bőrről, könnyedén elpárologtatja, majd gyorsan eltávolítja a felesleges nedvességet és segíti a test természetes hűtési mechanizmusát, miközben a bőr hűvös és száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

38 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb AS Roma szurkolója. Vásárold meg nálunk a csapat hivatalos, fekete és szürke színű, New Balance logóval és a különleges farkas fejes logóval ellátott, zipzáros szabadidő együttest, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek majd a mérkőzések előtti utazások és sajtótájékoztatók alkalmával. Anyagának köszönhetően kényelmes viseletet nyújt, hőtartó képessége miatt pedig a hidegebb időben is remek választás lehet, ugyanis nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla! A Lorenzo Pellegrini vezette gárdának szüksége van a rajongók további támogatására, amely eddig a szezon során teljes mértékben jellemző volt, ugyanis szeretnék megnyerni a Konferencia Ligát, ahol egyébként 6-1-es vereséget is szenvedték a Norvég Bodo csapatától. A szurkolók ezért csalódottak, ugyanis a visszavágón sem sikerült nyerni, hiszen a Stadio Olimpicoban is mindössze 2-2-t játszottak a felek.

A termék főbb jellemzői:

- AS Roma két részes szabadidőruha szürke-fekete színben 2021/22-es széria
- Hivatalos, eredeti New Balance termék
- A felső végig cipzáros
- Slim fazon, boka résznél cipzárral zárható
- Deréknál vékony húzó zsinórral könnyedén méretre állítható
- Oldalt két zseb
- Varrott NB logó
- Hímzett farkasos klub címer

Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is. A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül. Ez az együttes a 2022/22-es New Balance kollekció egyik fontos eleme, gyakran fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt, mivel ezt a terméket a játékosok gyakran viselik majd utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett különböző rendezvényeken. AS Roma két részes szabadidőruha szürke-fekete színben, amely DRI-FIT technológiával készül hő és verejtéket elvezető anyagból. Az együttes eredeti New Balance termék.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában