As Roma téli kabát 2022/23

As Roma téli kabát 2022/23

Új termék

As Roma téli kabát 2022/23

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti New Balance termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

New Balance

39 990 Ft‎

Talán sokak számára meglepetés lehet, hogy az AS Roma az idei szezonban nem nyújtott olyan teljesítményt, mint ahogyan azt az előző idény végén várták a szurkolók. José Mourinho együttese jelenleg hetedik helyen áll, ám mindössze három pont a hátrány a Bajnokok Ligája indulást jelentő helyek egyikétől. Az Európa Ligában is talpon van a csapat, a legjobb 16 közé jutásért a Salzburg együttesével mérkőznek majd meg a farkasok februárban. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan ruhadarabot, amelyet maguk a játékosok, köztük Lorenzo Pellegrini, Paulo Dybala, vagy éppen Gianluca Mancini viselnek a hűvösebb időben, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, New Balance és klub logóval ellátott, zipzáros és kapucnis téli kabátot, amely anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó, így a mínuszokban sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Siess, rendeld meg még ma!

 

A termék főbb jellemzői:

- AS Roma téli kabát fekete színben
- Hivatalos 2022-23-as eredeti New Balance termék
- A dzseki végig cipzáras
- Oldalt két zseb
- Vasalt NB logó
- Kapucnis

A fekete téli kabát a New Balance logójával és a AS Roma címerével van ellátva. 
Ez a termék a 2022/23-as idény kollekciójának egyik fontos eleme, sokszor fogjuk viszontlátni TV-ben, miközben a játékosokat megérkeznek a stadionba a mérkőzésekre.
 Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.
 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

As Roma pulóver 2018/19 (Bevonuló)

AS Roma bevonuló pulóver 2018/19 

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely kevert anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít utcára - sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában