Juventus pulóver 2021/22

Juventus pulóver 2021/22

Új termék

Juventus pulóver 2021/22

Anyaga:

100 % polyester mely anyagának köszönhetően kiváló hőmérséklet megtartó hatással rendelkezik ezáltal kényelmes komfort érzetet biztosít hűvösebb időben hétköznapi viseletre, sportolásra egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

22 990 Ft‎

Izgalmas szezon elé nézhetünk az olasz labdarúgó bajnokságban, a Serie A-ban. A nagy csapatok erősítésekbe kezdtek, a közvetlen riválisok edzőt váltottak. A Juventus együttese sem cselekedett máskép, hiszen a tavalyi negyedik hely után visszatért a kispadra Massimiliano Allegri, aki újra Scudettot szeretne nyerni a zebrákkal. Ehhez szüksége van a játékosai mellett a szurkolók támogatására is, hiszen a pandémia miatt sok zártkapus mérkőzést láthattunk. A friss hírek szerint az olasz stadionok 25 %-a biztosan, de akár 50 %-a is nyitva állhat majd a nézők előtt. Ha te is a torinói gárdának szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maga Cristiano Ronaldo, Leonardo Bonucci, vagy éppen Federico Chiesa is viselnek a mérkőzés előtti utazások alkalmával, vagy sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, klasszikus fehér csíkokkal ellátott, adidas és klub logóval díszített, zipzáros pulóvert, ami az őszi hidegebb napok elengedhetetlen kelléke lesz.

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2021-22-es eredeti Adidas termék
- Új Juventus címer
- 100% polyester
- Hímzett Adidas logó és címer, kar résznél klasszikus 3-Adidas csík
- Juventus 2021/22-es pulóver  fekete-fehér kiegészítésekkel

Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a zebrák csapatát. Lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és szurkoljátok ki ebben az elkövetkezendő sikereket.A csapat az elmúlt idényben ismételten megvédte bajnoki címét és idén sem lehet más a célja Olaszország legsikeresebb egyesületének.Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek. Siess, rendeld meg még ma, hogy ebben tekinthesd meg a csapat 2021/22-es szezonbéli mérkőzéseit. Minden olyan fanatikus szurkolónak ajánljuk a terméket, akik rajonganak a torinói csapatért, és szeretnének meglévő kollekciójukon frissíteni egy kicsit.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában