Árcsökkenés
Juventus Edzőpulóver 2021/22 (szürke)

Juventu pulóver 2021/22 (fekete)

Új termék

Juventu pulóver 2021/22 (fekete)

Anyaga:

70% pamut- 30% polyester mely kevert anyagának köszönhetően kiváló hőmérséklet megtartó hatással bír. Hideg időben tökéletes választás,hiszen testünket melegen tartja, megvédve ezzel viselőjét a megfázástól.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

19 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-4 000 Ft‎

Minden alakulat gőzerővel készül a 2021-22-es esztendőre. Így tesz a Juventus együttese is, akik folyamatosan olyan termékek piacra dobásával próbálják színesíteni portfóliójukat, amelyeket maguk a játékosok is viselnek majd. Ilyen a hivatalos, szürke fekete adidas és klub logóval ellátott, pulóver is. Az átigazolási piacon nem túl aktív a gárda, bár egy nagy távozója van már a torinóiaknak Gianluigi Buffon személyében, aki korábbi együtteséhez, a Parma gárdájához szerződött. Egy nagy érkezője van a torinóiaknak Weston McKennie személyében, akit a Schalke 04-től szerződtettek 20,5 millió € ellenében. A csapat az előző esztendőben a negyedik helyen végzett a bajnokságban, és csak éppen csak megszerezte a negyedik Bajnokok Ligája indulást jelentő helyezést a napoli csapata elől. Szüksége lesz a támogatásra Massimiliano Allegri gárdájának, hiszen a következő idényben az Inter és az Ac Milan együttese újra nagy falat lehet a torinóiaknak.

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2021/22-es eredeti Adidas termék
- Új Juventus címer
- 80% pamut- 20% polyester
- Adidas logó és kar részen klasszikus 3-Adidas csík

A Juventus együttese szeretné, ha a szurkolók a lehető legfrissebb termékekben tekintenék meg a csapat 2021/22-es idényének találkozóit.  A pulóver környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek, mint anyag összetételben mint gyártásban. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a zebrák csapatát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában