Juventus Szabadidőruha 2021/22 (fehér-fekete)

Juventus Szabadidőruha 2021/22 (fehér-fekete)

Új termék

Juventus Szabadidőruha 2021/22 (fehér-fekete)

Anyaga: 100% polyester Climacool ,mely a beépített panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, így viselőjének tökéletes szellőzést teremt, intenzív sportolás esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

38 990 Ft‎

Minden futballszerető ember nagyon várja már, hogy megkezdődjenek az Európa Bajnokság után a bajnoki mérkőzések. Néhány országban már kezdetét vették a megmérettetések, azonban az olasz bajnokság csak augusztus második felében rajtol, addig barátságos mérkőzéseket vívnak a csapatok. A Torinóiak eddig két találkozón léptek pályára, amit meg is nyertek. Egy nagy mérkőzés még hátra van, az a Barcelona elleni találkozó. Ha te is fanatikus rajongója vagy a zebráknak, és szeretnél egy olyan ruhadarabot, amelyet maguk a játékosok, köztük Cristiano Ronaldo, Paulo Dybala, vagy éppen Federico Chiesa is viselnek a mérkőzések előtti utazások és sajtótájékoztatók alkalmával, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete és fehér színekben tündöklő, adidas logóval és klub címerrel ellátott, zipzáros szabadidő együttest. Ezzel megfelelően felkészülhetünk a hidegebb őszi és téli napokra, ugyanis jó hőtartó képessége miatt nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Talán ezért is vannak oda annyira ezért a nagyszerű termékért a rajongók.

A termék főbb jellemzői:

- Juventus két részes szabadidőruha fehér-fekete színben

- Alsó rész vékony húzózsinórral könnyedén méretre állítható

- Vasalt Juventus címer

- Nyomott Adidas logó

- Hivatalos, 2021/22-es eredeti Adidas- Climacool termék

- A felső rész végig cipzáras csuklónál és a enyhe passzé mely megakadályozza a hideg levegő beáramlását.

- Oldalt az alsó-felső részen négy zseb, mely szintén cipzárral zárható így értékeidet is biztonságban tudhatod

A következő szezonban a Bajnokok ligája megnyerése ismételten élvez a klubnál, kimondva kimondatlanul ezért erősítik a csapatot évről -évre. Ha te is a torinói alakulatnak szurkolsz, és szeretnél magadnak egy olyan terméket vásárolni, amelyben megtekintheted kedvenceid találkozóit, vagy elmehetsz edzeni, akkor ez lehet számodra a tökéletes választás.
Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a Torinói alakulatot.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában