Juventus félgalléros póló 2022/23 (fekete)

Juventus félgalléros póló 2022/23 (fekete)

Új termék

Juventus póló 2022/23 (kék)

Anyaga: 58%-pamut 42 % polyester Aeready technológiával gyártott termék, mely a beépített légáteresztő panelek segítségével könnyedén vezeti el a keletkezett hőt és verejtékcseppeket, így viselőjének tökéletes szellőzését biztosít intenzív sportolás esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

15 990 Ft‎

Nagyon várják már a Juventus drukkerei, hogy mit fog mutatni szeretett csapatuk a 2022 – 2023-as Serie A idényében. Ugyan érkezők voltak bőven a csapatnál, távozók is kerültek a listára az átigazolási időszakban. Klubot váltott Paulo Dybala, aki a rivális AS Roma gárdájához került ingyen, valamint a Bayern München megvásárolta 67 millió €-ért cserébe Matthijs de Ligt-tot, aki a védelemből távozott. Némileg gyengült tehát a zebrák kerete, azonban megfelelő erősítés is érkezett a csapathoz, így nem csak a bajnokságban, de a Bajnokok Ligájában is tisztes helytállást tanúsíthat majd a gárda. Amennyiben te is nekik szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan fekete pólót vásárolni, amiben megtekintheted a találkozókat, a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, adidas logóval és klub címerrel ellátott galléros pólót. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, jó légáteresztő, így a melegebb időben sem izzadunk bele olyan könnyedén. .

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2022/23-as eredeti Adidas termék, fekete színben
- Varrott Juventus címer
- 58-pamut-42%-Polyester
- Nyak résznél gombos kialakítás
- Hímzett Adidas logó és váll részen a klasszikus 3-Adidas aranycsík

A Juventus együttese szeretné, ha a szurkolók a lehető legfrissebb termékekben tekintenék meg a csapat 2020/21-es idényének találkozóit.A póló környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a ma követelményeinek , mint anyag összetételben mint gyártásban.  Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Juventus szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a zebrák csapatát.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus Kabát 2019/20 (átmeneti)

Juventus kabát 2019/20 (átmeneti)

Anyaga: 100% polyester Climacool technológiával gyártott termék.A jackie enyhén vízlepergető és kapucnival ellátott termék, ősszel a traning nadrággal kiegészítve, tökéletes lehet utcai viseletre,illetve szabadtéri sportolásra.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában