Árcsökkenés
Lazio szabadidőruha 2020/21 (sötétkék)

Lazio szabadidőruha 2020/21 (sötétkék)

Új termék

Lazio szabadidőruha 2020/21 (sötétkék)

Anyaga:

Anyaga:100%-polyester,környezetbarát anyagból készítették el. A termék hő és verejték elvezető szövetei megteremtik viselőjének a komfortos érzetet intenzív sportolás esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék.

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Macron

34 990 Ft‎

39 990 Ft‎ Áfával

-5 000 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagyobb Lazio fanatikusa. Vásárold meg te is a hivatalos, sötétkék színű, macron és klub logóval ellátott, zipzáros szabadidő együttest, amelyben maguk a futballisták utaznak a mérkőzésekre és tartanak sajtótájékoztatót. Képzeld el, hogy te is Ciro Immobile, Lucas Leiva, Marco Parolo, vagy éppen Danilo Cataldi mellett szállsz fel a csapatbuszra. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, hőtartó képessége miatt nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Nem csak az otthoni pihenéshez ajánljuk, hanem a kirándulásokhoz és edzésekhez is remek kiegészítője lehet. Viseld ez a közös meccsnézések és szurkolói összejövetelek alkalmával. Dobd fel vele a szürke hétköznapjaidat. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával. Siess, rendeld meg még ma és szurkolj ebben a soron következő összes találkozón. A csapat 13 esztendő után jutott be ismét a Bajnokok Ligájába, így elkél a gárdának a buzdítás. Szoríts te is nekik ebben a felszerelésben!

A termék főbb jellemzői:

- A felső rész végig cipzáros, nadrágon szintén két kisebb zseb

- Derék résznél a méret zsinórral könnyedén állítható

- Varrott Macron logó

- Hímzett klub címer

- Lazio két részes szabadidőruha sötétkék színben

- Hivatalos 2020/21-es eredeti Macron termék

Ez az együttes a 2020/21-es szezon Macron kollekció egyik fontos eleme, rendszeresen fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt miközben a játékosok nyilatkoznak. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a szabadidőruha kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. A játékosok gyakran használják hazai mérkőzések előtti sajtótájékoztatókra, prezentációkra is, és ezt a terméket viselik hivatalos alkalmakra, utazásra egyaránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában