Lazio edző pulóver 2022/23

Lazio edző pulóver 2022/23

Új termék

Lazio edző pulóver 2022/23

Anyaga:

100%-polyester, amely hő és verejték elvezető szöveteinek köszönhetően kifogástalan szellőzést garantál, viselőjének megteremti a kényelmes komfort érzetet sportolás esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Mizuno termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Mizuno

28 990 Ft‎

Mutasd meg mindenkinek, hogy te vagy Magyarország legnagybb Lazio szurkolója! Vásárold meg nálunk a csapat hivatalos termékeit, köztük a fekete színű, mizuno logóval és klub címerrel ellátott, háromnegyed zipzáros, edző pulóvert. Ezt a felsőt viselik a játékosok is a tréningeken, köztük Ciro Immobile, Pedro, vagy éppen Alessio Romagnoli is. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időben is bátran viselhetjük. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy akár névnapjukon és szurkoljatok egyen felsőben a gárda mérkőzésein. A csapat jelenleg a továbbjutásért küzd az Európa Ligában, ahol a Feyenoord ellen kell az utolsó fordulót sikerrel venni a csoportkörben. A bajnokságban az ötödik helyen állnak, és Maurizio Sarri idén ismét szeretne az európai kupaindulást jelentő helyek egyikén zárni. Ehhez szükség van a rajongók támogatására is. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Lazio pulóver fekete színben
 -Hivatalos, 2022/23-as eredeti Mizuno termék
- Cipzáras kialakítás
- Varrott Mizuno logó
- Hímzett klub címer

A pulóver úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában