Lazio kapucnis pulóver 2022/23 (sötétkék)

Lazio kapucnis pulóver 2022/23 (sötétkék)

Új termék

Lazio kapucnis pulóver 2022/23

Anyaga:

100%-polyester, amely hő és verejték elvezető szöveteinek köszönhetően kifogástalan szellőzést garantál, viselőjének megteremti a kényelmes komfort érzetet sportolás esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Mizuno termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Mizuno

29 990 Ft‎

Remekül kezdte a Serie A és az Európa Liga 2022 – 2023-as szezonját a Lazio együttese. A csapat jelenleg a bajnoki pontvadászatban az ötödik a tabellán, még a második számú európai kupában jelenleg a továbbjutásért küzd. Ahhoz, hogy az alakulat sikerrel vegye az akadályokat, minden rajongó támogatására szükség van. Mutasd meg mindenkinek te is, hogy melyik gárda elkötelezett rajongója vagy. Lepd meg magad, vagy rokonaidat a csapat hivatalos, sötétkék színű, mizuno logóval és klub emblémával ellátott kapucnis pulóverével és nézd ebben a mérkőzéseket. Anyagának köszönhetően jó hőtartó képességgel bír, így a hűvösebb – szelesebb őszi és téli napok nélkülözhetetlen darabja lehet ez a pulcsi. A csapat gólvágója, Ciro Immobile jelenleg sérüléssel küzd, és már csak a 2023-as esztendőben térhet vissza a pályára, ami nagy érvágás lehet a fővárosi gárda számára.

A termék főbb jellemzői:

- Lazio kapucnis pulóver sötétkék színben
 -Hivatalos, 2022/23-as eredeti Mizuno termék
- Varrott Mizuno logó
- Elején mintával

A pulóver úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában