Lazio kapucnis pulóver 2022/23

Lazio kapucnis pulóver 2022/23

Új termék

Lazio kapucnis pulóver 2022/23

Anyaga:

100%-polyester, amely hő és verejték elvezető szöveteinek köszönhetően kifogástalan szellőzést garantál, viselőjének megteremti a kényelmes komfort érzetet sportolás esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Mizuno termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Mizuno

29 990 Ft‎

Olaszország népszerű alakulatai közé tartozik az SS Lazio együttese is. Magyarországon is sok rajongója van a sasoknak. Ha te is közéjük tartozol és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben büszkén képviselheted kedvenceid színeit és címerét, akkor rendeld meg nálunk a csapat hivatalos, fekete színű, mizuno logóval és az alakulat címerével ellátott, kapucnis és belebújós pulóverét. Remek ajándék lehet ez azoknak az ismerősöknek és barátoknak születésnapjukon vagy a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával, akik szintén fanatikusai a klubnak. Maurizo Sarri mindent megtesz azért, hogy jó színben tűntesse fel az egyesületet. Jelenleg az ötödik helyen állnak a bajnokságban, és továbbjutásra állnak az Európa Ligában is. Igaz, most Ciro Immobile sérülés miatt nem áll rendelkezésre, másnak kell megoldania a góllövést a támadó szekcióban.

A termék főbb jellemzői:

- Lazio kapucnis pulóver
 -Hivatalos, 2022/23-as eredeti Mizuno termék
- Varrott Mizuno logó
- Elején mintával

A pulóver úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában