Lazio kapucnis pulóver 2022/23 (világoskék)

Lazio kapucnis pulóver 2022/23 (világoskék)

Új termék

Lazio kapucnis pulóver 2022/23 (világoskék)

Anyaga:

Pamut, amely hő és verejték elvezető szöveteinek köszönhetően kifogástalan szellőzést garantál, viselőjének megteremti a kényelmes komfort érzetet sportolás esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Mizuno termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Mizuno

29 990 Ft‎

Válogass kedvenc alakulatod hivatalos termékei közül. Rendeld meg még ma a Lazio együttesének hivatalos, világoskék színű, mizuno logóval, klub címerrel ellátott, belebújós és kapucnis pulóverét! Az anyaga miatt rendkívül kényelmes, hőtartó, így a hűvösebb és szelesebb őszi és tavaszi időkben sem fázunk meg benne olyan könnyedén. Egy farmerral felvéve sport és fiatalos megjelenést biztosít, valamint büszkén képviselheted benne kedvenceid színeit és címerét. Feldobhatod vele a szürke őszi hétköznapokat is. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla. Szerezz örömet vele ismerőseidnek és barátaidnak születésnapjukon vagy karácsonykor. A csapatnak szüksége van a bíztatásra, ugyanis Ciro Immobile sérülés miatt jelenleg nem léphet pályára, és amennyiben tovább jutnak az Európa Ligában, akkor olyan komoly ellenfelek várhatnak az alakulatra, mint például a Barcelona.

A termék főbb jellemzői:

- Lazio pamut kapucnis pulóver világoskék színben
 -Hivatalos, 2022/23-as eredeti Mizuno termék
- Varrott Mizuno logó
- Elején Lazio mintával

A pulóver úgy tervezték,hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában