Lazio cipzáras pulóver 2023/24

Lazio cipzáras pulóver 2023/24

Új termék

Lazio cipzáras pulóver 2023/24

Anyaga:

100%-polyester, amely hő és verejték elvezető szöveteinek köszönhetően kifogástalan szellőzést garantál, viselőjének megteremti a kényelmes komfort érzetet sportolás esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Mizuno termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Mizuno

29 990 Ft‎

A Serie A 2022 – 2023-as szezonjában a Lazio együttese a második helyen végzett, ami nagy siker a klub történetében, hiszen így újra a Bajnokok Ligájában szerepelhetnek. A 2023 – 2024-es idény azonban nem úgy kezdődött, ahogy szerették volna igaz, szinte csak rangadót játszottak a bajnokságban, így jelenleg a 13. helyen állnak. Ha te is nekik szurkolsz és szeretnél egy olyan felsőt, amelyet maguk a játékosok, köztük Immobile, Provedel, vagy éppen Kamada is viselnek a mérkőzések előtti utazásokon vagy sajtótájékoztatókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete és kék színű, mizuno logóval és a Lazio címerével ellátott, cipzáras és kapucnis pulóverét. Anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet nyújt, feldobhatod vele a szürke hétköznapokat és büszkén képviselheted benne kedvenceid színeit és címerét is. Lepd meg vele Lazio szurkolói ismerőseidet születésnapjukon vagy akár a közelgő karácsonyi ünnepek alkalmával és nézzétek egyen felsőben a Lazio mérkőzéseit.

A termék főbb jellemzői:

- Lazio pulóver sötétkék színben
 -Hivatalos, 2023/24-es eredeti Mizuno termék
- Cipzáras és kapucnis kialakítás
- Mizuno logó,és klub címer

A pulóver úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában