Lazio pulóver 2023/24 (fehér-fekete)

Lazio pulóver 2023/24 (fehér-fekete)

Új termék

Lazio pulóver 2023/24 (fehér-fekete)

Anyaga:

100%-polyester, amely hő és verejték elvezető szöveteinek köszönhetően kifogástalan szellőzést garantál, viselőjének megteremti a kényelmes komfort érzetet sportolás esetén egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Mizuno termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Mizuno

29 990 Ft‎

Legyél te Magyarország legnagyobb Lazio szurkolója és válaszd kedvenc alakulatod hivatalos termékeit nálunk! A csapat minden évben igyekszik a fanatikusok igényeinek megfelelő termékekkel kedveskedni, így került bemutatásra a hivatalos, fekete és fehér színű, Lazio felirattal és a csapat kabalájával, a sassal ellátott, belebújós és kapucnis pulóvere is. A pulóvert úgy tervezték, hogy belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását, illetve a vízelvezetést. Könnyű anyagból készült, így javítja a kényelmet viselőjének. Kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nem csak nagyszerű viseletet nyújt, de bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettségedet. A Lazionak szüksége van a szurkolók támogatására, hiszen hamarosan jön a Feyenoord elleni idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzés, ahova nem utazhatnak el az olasz fanatikusok. Jelenleg ugyan továbbjutásra állnak, viszont még van hátra négy mérkőzés, így bármi előfordulhat.

A termék főbb jellemzői:

- Lazio pulóver fehér-fekete színben
 -Hivatalos, 2023/24-es eredeti Mizuno termék
- Kapucnis kialakítás
- Mizuno logó,és klub címer

A pulóver úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést. A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Lazio szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio baseball sapka 2017/18 (kék)

Lazio Baseball sapka 2017/18

Anyaga:100%-Pamut

Kiváló minőségű, eredeti Macron termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában