Manchester United sál 2017/18 (piros)

Manchester United sál 2017/18 (piros)

MU-18-12322313

Új termék

Manchester United piros sál 2017/18

Anyaga:

100% pamut, mely kifejezetten puha tapintású kényelmes viselet.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

5 990 Ft‎

Ha igazi Manchester United szurkoló vagy, akkor nem hiányozhat a klub hivatalos sálja sem. A szőtt sál tökéletes kelléke a meccsnézéseknek, de a téli hideg napokon is némi védelmet nyújt a fagy ellen. Remek ajándék lehet ismerősünknek is születésnapjára, névnapjára is. Nem hiányozhat ez a termék sem a vitrinből.

A termék főbb jellemzői:

-Eredeti 2017/18-as Manchester United sál
-Fekete - szürke színű
-Pamut anyagú

A különleges megjelenést biztosító sál kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet biztosít, és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban. Sokáig a BL indulás is veszélyben került, de a vörös ördögök életében prioritást kapott az Uefa kupa megnyerése, és az ezzel járó kvalifikáció a legrangosabb kupában a Bajnokok ligájában. A koncepció sikeres volt és magabiztos játékkal,az United megnyerte az Európa ligát.A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából kiváló áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában