Árcsökkenés
Manchester United bevonuló pulóver 2018/19

Manchester United bevonuló pulóver 2018/19

Új termék

Manchester United 2018/1-es bevonuló pulóver

Anyaga:

Climacool technológiával gyártott 70%-pamut - 30% polyester termék.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

17 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-7 000 Ft‎

Tavaly a Manchester United együttese a második helyen végzett az angol Premier Leaguéban. A csapat szurkolói szomorúak miatta, hiszen a városi rivális, a Manchester City előzte meg őket a tabellán, méghozzá 19 ponttal. A klub ezen változtatni szeretne, és fel akar érni a dobogó legfelső fokára, így leigazolta a Shakhtar Donetsk együttesétől Fredet 59 millió €-ért. Ha szeretnél a csapat tagja lenni és a vörös ördögökkel érnél fel a csúcsra, akkor válaszd a gárda hivatalos, adidas és klub logóval ellátott, piros, cipzáros bevonuló pulóverét és lépj ebben a gyepre az Álmok Színházában. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat, ugyanis elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek.A Manchester United bevonuló pulóvere minden korosztály számára lenyűgöző ruhadarab lett. A pulóver a kettős kötésű anyagának kialakításának köszönhetően a hideg levegő megőrzésére is alkalmas, így kellemesen, meleg és kényelmes érzést nyújt. A csapat tagjait ebben a pulóverben láthatod a mérkőzések előtt az öltöző folyosón és ebben a felsőben lépnek pályára az Old Traffordon amikor felsorakoznak a kölcsönös kézfogóhoz. Ha még nem döntöttük el, hogy milyen ajándékot vegyünk gyermekünk, párunk születésnapjára, névnapjára, esetleg Karácsonyra, akkor teljes mértékben ezt ajánljuk. Meleg, így a hidegebb téli estéken sem fázunk benne.

A termék főbb jellemzői:

-Manchester United bevonuló pulóver piros színben
-Hivatalos,2018-19-es eredeti Adidas termék
-Hátulján Manchester United felirat
-Vasalt Adidas logó
-Hímzett klub címer
-Végig zipzáros
-Két oldalán zseb

Ez a különleges bevonuló pulóver kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket, valamint elképzelheted azt is, hogy pályára lépsz a klub stadionjában. A következő idényben ezt a terméket olyan játékosok fogják viselni, mint a friss szerzemény Fred, Alexis Sánchez, vagy Marcus Rasford is. A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából kiváló áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában