Árcsökkenés
Manchester United Szabadidőruha 2019/20 (Fekete)

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Új termék

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából kiváló áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

35 990 Ft‎

39 990 Ft‎ Áfával

-4 000 Ft‎

A Manchester United csapata az elmúlt időszakban rendkívül sok megpróbáltatáson ment keresztül, amelynek eredménye az lett, hogy a gárda jelentősen lerontotta eddigi megszokott teljesítményét, és jelen pillanatban is nagyon küzdenek azért, hogy régi formájukat visszaszerezve tudjanak küzdeni a legerősebb csapatok ellen a Premier League-ben. A gárda tavalyi szereplése az Európa Liga kvalifikálásra volt csak elegendő, viszont a csapat jelen állapotára való tekintettel ez talán szerencsés is, hiszen ebben a Nemzetközi sorozatban jóval nagyobb eséllyel indulhatnak az első helyezésért mint a Bajnokok Ligájában. A szurkolók azonban nem vesztették el hitüket kedvenc egyesületükben és pozitívan tekintenek a jövőbe. Ha te is ezen tábort erősíted, és szeretnél magadnak egy olyan terméket, amelyben elmehetsz szurkolói találkozókra illetve közös meccsnézésekre akkor figyelmedbe ajánljuk az eredeti, hivatalos, 2019/20-as, Manchester United klub logós, Adidas márkajeles, fekete színű szabadidőegyüttest, amelyet a gárda tagjai is viselni fognak meccsek előtti sajtótájékoztatók alkalmával. Siess, nehogy lemaradj termékünkről!


A termék főbb jellemzői:


-Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20
-Hivatalos, eredeti Adidas termék
-Fekete szín
-A felső rész végig cipzáros
-Oldalt az alsón két zseb,mely cipzárral zárható
-Adidas logó és nyomott klub címer
-Oldalt a jellegzetes Adidas csíkozás
-A nadrágban derék résznél húzózsinór található melynek használatával könnyedén
 méretre állítható

Ez a kombináció kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A következő idényben ezt a terméket olyan játékosok fogják viselni, mint a friss szerzemény Fred, Alexis Sánchez, vagy Marcus Rasford is. A csapat az elmúlt szezonban rapszodikusan szerepelt, igazán komoly esélye nem volt beleszólni az elsőségért folytatott harcban. 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában