Manchester United Baseball Sapka 2023/24

Manchester United Baseball Sapka 2023/24

MU-24-21

Új termék

Manchester United Baseball Sapka 2023/24

Anyaga:

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek.Hátul csattal könnyedén méretre állítható.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

8 990 Ft‎

Talán sok Manchester United szurkoló várta már, hogy kedvenc együttesük újra régi fényeiben tündököljön. A vörös ördögök az előző idényben a dobogó harmadik fokára léphettek fel, így indulhatnak a Bajnokok Ligájában is a 2023 – 2024-es idényben. Erik ten Hag együttese már gőzerővel készül a szezonnyitóra, ahol a Manchester United a Wolves együttesét látja majd vendégül. A szurkolók is izgatottak, hiszen kíváncsiak már a legújabb igazolás, Hojlund, bemutatkozására, akit az Atalanta gárdájától igazoltak. Ha te is elkötelezett támogatója vagy a Manchester Unitednek és szeretnél magadnak egy egyedi terméket, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete színű, a klasszikus három adidas csíkkal és logóval, valamint a Manchester United címerével ellátott baseball sapkát. Ez nem csak a nyári melegben tesz rendkívül jó szolgálatot, hanem az őszi és tavaszi napsütéses napokra is tökéletes kiegészítő lehet. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Manchester United 2023/2024-es baseball sapka

- Anyaga: 100% pamut

- Kiváló minőség

- Eredeti Adidas termék

- Színe: fekete

- A sapka elején a Manchester United logója található, hátulján pedig a hímzett Adidas
  embléma


 A Manchester United együttese igyekszik évről – évre kielégíteni szurkolói igényeit, ezért folyamatosan dobja piacra azokat a termékeket, amelyekben a rajongók előszeretettel képviselhetik kedvenc alakulatuk színeit. Ilyen a gárda hivatalos, piros klub és adidas logóval ellátott baseball sapkája, amellyel a   Manchester United a legsikeresebb szezonját 1998-99-ban futotta, a Vörös Ördögök megnyerték a Bajnokok Ligáját, a Premier Ligát és az FA Kupát is ők emelték a magasba! Ezt a kivételes sikert azóta sem sikerült megismételnie egyetlenegy Angol csapatnak sem, így nem csoda ha méltóképpen emlékeznek erre a jeles időszakról. A klub átmenetileg visszatért az abban az évadban használt címerhez, ezzel is tisztelegve a páratlan szezonhoz. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Manchester United 2023/24-es baseball sapka mely kitűnő ajándék lehet minden fanatikus szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a szigetországiakat.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Manchester United Széljackie + nadrág 2019/20

Anyaga:

100 % Polyeter mely Climacool gyártási technológiájának hála hő és páratartalom szempontjából kiváló áramlást teremt, így garantálja a komfortos érzetet,még intenzív igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában