Árcsökkenés
Real Madrid Mez 2016/17 (Kupa)

Real Madrid Mez 2016/17 (Kupa)

Új termék

Real Madrid 2016-2017 kupa mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely a beépített hálós panelek segítségével kiváló hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít, kiemelt igénybevétel esetén is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

20 990 Ft‎

22 990 Ft‎ Áfával

-2 000 Ft‎

Real Madrid 2016/17-es új kupa mez, amit a játékosok elsősorban vendégként viselnek majd. A mez fekete színű szürkével kombinálva.A keretben jelentős változások nem várhatóak, eddig a Juventustól visszavásárolt támadó Morata érkezése, és az erős az offenziva Pogbáért jelenti a témát Madridban. A játékosok mint Sergio Ramos, Gareth Bale,vagy a csapat sztárja Cristiano Ronaldo ebben a mezben fog pályára lépni .Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,így a termék szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.

A termék főbb jellemzői:

-Fekete Real Madrid 2016-17-kupa mez
-Varrott fehér Adidas logo
-Hivatalos eredeti Adidas termék
-Mell résznél a Fly Emirates szponzor felirat
-Nyomtatott klub címer
-Kerek nyakú kialakítás, kellemes viselet
-Váll résznél három szürke Adidas csík

Real Madrid egy gigantikus klub, biztosak lehetünk benne,hogy a következő bajnokságban a club mindent elkövet,hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak.Ez a termék kitünő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a királyi gárdát.A mez teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak a mai kor követelményeinek ,mint anyagösszetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid Mez 2017/18 (Kupa)

Real Madrid Mez 2017/18 (Kupa)

Real Madrid 2017-2018-kupa mez

Anyaga:

Climacool technológiával készült 100%-polyester, mely hő és izzadság szabályzó, így viselőjének tökéletes szellőzést biztosít intenzív sportolás közben is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában