Real Madrid Baseball sapka 2018/19 (fehér)

Real Madrid Baseball sapka 2018/19 (fehér)

REA/19-04

Új termék

Real Madrid Baseball sapka 2018/19 (fehér)

Anyaga:Pamut

Mérete: Hátul csattal könnyedén méretre állítható

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

6 990 Ft‎

Kedvenc csapatod a Real Madrid?

Legyél elhivatott Real Madrid rajongó ezzel a kiváló minőségű Adidas baseball sapkával,mely télen-nyáron egyaránt viselhető, hiszen télen megvéd a csípős hidegtől, nyáron pedig megfelelő védelmet ad a tűző nap elől.A termék kitűnően illeszkedik a Real Madrid idei haza fehér színű mezéhez, és egyéb ruhaneműihez.Ha Neked is a Real Madrid a kedvenc csapatod de még nem döntötted el, hogy milyen ajándéktárggyal kedveskedj magadnak, akkor a királyiak baseball sapkáját neked találták ki!  Ezzel a termékkel megmutathatjuk, hogy ki a mi kedvenc csapatunk, valamint elengedhetetlen kelléke a szabadtéri meccsnézéseknek is. Bátran ajánljuk névnapi és születésnapi ajándéknak is.Rendeld meg és legyen tiéd hamarosan ez a remek termék!

A termék főbb jellemzői:

- Anyaga: pamut

- 2018/19-es sapka

- Eredeti Adidas termék

- Fehér színű

- Könnyen méretre állítható

- Fekete Adidas csíkokkal díszített

- Adidas logó és Real Madrid címerrel ellátott

- Kényelmes viselet

Ha te is fanatikus rajongója vagy a spanyol labdarúgó bajnokságban szereplő Real Madrid együttesének, és szeretnél magadnak egy olyan kiegészítőt, amelyet az év minden napján büszkén viselhetsz, akkor legyen a tiéd még ma a spanyol alakulat fehér, klub logóval ellátott, hivatalos baseball sapkája. Sokat fogjuk ezt látni olyan játékosok fején, mint Vinicius Junior, Thibaut Courtois, Gareth Bale, Luka Modric, Marcelo, Karim Benzema, Sergio Ramos, Keylor Navas, vagy éppen Marco Asensio, akik ezt veszik majd fel az utazásokhoz és a mérkőzések előtt is. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat és szurkoljatok ebben a királyi gárdának! Real Madrid Spanyolország egyik legsikeresebb klubja, biztosak lehetünk benne, hogy Ronaldo távozása ellenére is a mindent elkövet az egyesület, hogy megfeleljen a hatalmas elvárásoknak. mint a bajnokságban és kiemelten a BL-ben.Kitünő ajándék lehet Real Madrid rajongó ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak, aki elkötelezett a klub iránt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában