Árcsökkenés
Real Madrid Jackie 2019/20 (Bevonuló)

Real Madrid Jackie 2019/20 (Bevonuló)

Új termék

Real Madrid jackie 2019/20-as (bevonuló)

Anyaga:

Climacool technológiával gyártott 13%-pamut - 87% polyester termék, mely kevert anyagának köszönhetően kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít hűvösebb hidegebb napokon is.Farmernadrággal fiatalos megjelenést biztosít viselőjének

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

21 990 Ft‎

24 990 Ft‎ Áfával

-3 000 Ft‎

Magyarországon is rengeteg szurkolója van a real madrid együttesének, hiszen egy remek csapatról beszélünk. Ugyan az előző idény nem úgy sikerült, mint azt sokan várták, bár Cristiano Ronaldo távozása nagyban befolyásolta a csapat teljesítményét. Úgy látszik azonban, hogy most sikerülhet őt megfelelően pótolni, mivel a csapat megszerezte a Chelsea együttesétől Eden Hazardot, aki rendkívül jó erősítésnek mondható. Ha te is a királyi gárda elkötelezett támogatója vagy és szeretnéd feldobni a szürke hétköznapokat valami igazán speciális öltözékkel, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér, arany csíkos, adidas és klub logóval ellátott, cipzáros hazai bevonuló jackiet. A széldzsekit olyan játékosok viselik majd mint Eden Hazard, Gareth Bale, Vinicius Junior, Sergio Ramos, Karim Benzema, Keylor Navas, Marcelo, Luka Modric vagy éppen Isco is. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de az őszi és tavaszi hidegebb napokra is tökéletes választás lehet, ugyanis nem fázunk meg benne olyan könnyen anyagának és hőtartó képességének köszönhetően. A jackie a kettős kötésű anyagának kialakításának köszönhetően a hideg levegő megőrzésére is alkalmas, így kellemesen, meleg és kényelmes érzést nyújt. A Real Madrid jackie pulóver elől két zsebbel rendelkezik, amelyek tökéletesek ahhoz, hogy hidegebb napokon melegen tartsák kezet. A csapat tagjait ebben a termékben láthatod a mérkőzések előtt az öltöző folyosón és ebben a felsőben lépnek pályára a Real Madrid játékosai is a Santiago Bernabeu stadionban a kölcsönös kézfogónál.A fehér színű, cipzáros széldzsekin, a klub hivatalos logójával van ellátva.Ez a termék nem csak a csapat tagjai számára lehet kötelező viselet, de a szurkolóknak is, ugyanis egy – egy tavaszi vagy kora őszi napon védelmet nyújthat a nagyobb szél ellen is. .Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart.

A termék főbb jellemzői:

- Hivatalos 2019/20-as eredeti Adidas termék
- Real Madrid bevonuló széljackie fehér színben
- Elől két zseb az értékek tárolására
- A jackie csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval"
  rendelkezik a megfelelő hőtartás véget.
-100% polyester kevert anyag a megfelelő szellőzés érdekében
- Fehér szín, hímzett Adidas logó és varrott klub címer
- Különleges, igazán exkluzív termék

Tervezd újra ruhatárad, és vásárold meg ezt a gyönyörű terméket! Real Madrid 2019/20-as bevonuló jackiet,mely színvilágában kiválóan alkalmazkodik a blancók idei hazai mezéhez, és minden évben a szurkolók kedvenc terméke hiszen utcai viseletre is kiválóan alkalmas.Ez a termék kitűnő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a királyi gárdát.A jackiee teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában