Real Madrid Póló 2019/20 (fekete)

Real Madrid Póló 2019/20 (fekete)

Új termék

Real Madrid galléros póló 2019/20 (fekete)

Anyaga: 100%-polyester melyben az  Adidas különleges eljárással, beépítette az anyagba a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiáját, mely aktívan eltávolítja az izzadságot és a nedvességet a bőrtől, így kényelmesen viselet a legnagyobb melegben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

14 990 Ft‎

Ha te is a Real madrid együttesének vagy a fanatikus szurkolója, és szeretnél egy olyan felsőt választani magadnak, amelyben megtekintheted kedvenc alakulat összes mérkőzését, és szeretnéd magad a játékosok bőrében érezni, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, arany csíkos, adidas és klub logóval ellátott galléros pólót, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Eden Hazard, Gareth Bale, Vinicius Junior, Sergio Ramos, Karim Benzema, Keylor Navas, Marcelo, Luka Modric vagy éppen Isco, viselnek majd a mérkőzések előtti sajtótájékoztatókon és utazásokon. Mutasd meg mindenkinek, hogy melyik alakulat elkötelezett rajongója vagy. Viseld ezt a munkába vagy akár iskolába, ugyanis elegáns viseletet biztosít. Lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok végig ebben együtt a rangadókat. Ugyan a királyi gárda az előző esztendőben nem teljesített úgy ahogy a szurkolók elvárnák, mégis kitartanak az alakulat mellett, és a bizalmat szavaznak a nemrég bejelentett Hazard-nak is, aki talán megoldhatja Cristiano Ronaldo pótlását. Legyél te a legnagyobb szurkolója a spanyol élvonalban szereplő királyi gárdának. Viseld büszkén a fekete alapú, adidas és klub logóval ellátott, galléros pólót A játékosok ebben a termékben nyilatkozol a találkozók előtt, és ebben utaznak az idegenbeli találkozókra is.Kényelmes és elegáns viseletet biztosít, egy farmernadrággal felvéve pedig fiatalos megjelenést kölcsönöz. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói találkozóknak is, de a fanatikusok többsége ebben fog megjelenni a Santiago Bernabeu stadionban is. Real Madrid 2019/20-as galléros póló,mely a legújabb designal készült és méltán lesz 2019-20-as idény Adidas kollekciójának legfontosabb eleme, hiszen sokszor fogjuk viszontlátni a mérkőzéseken előtt, utazásoknál, sajtótájékoztatón és különböző média eseményeken.


A termék főbb jellemzői:


-Real Madrid 2019-20-as póló fehér színben, arany színű kombinációval

-Hivatalos 2018-19-es eredeti Adidas termék

-Nyak résznél gombokkal záródó galléros kivitel

-Három Adidas csík váll résznél

-Nyomtatott Adidas logó


Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel.A póló a szurkolók körében az egyik legnépszerűbb termék,hiszen sportolásra és utcai viseletre is egyaránt alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten sportos, fiatalos megjelenést biztosít.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában