Árcsökkenés
Real Madrid Baseball sapka 2019/20

Real Madrid Baseball sapka 2019/20

REA/20-02

Új termék

Real Madrid Baseball sapka 2019/20 (fehér)

Anyaga:Pamut

Mérete: Hátul csattal könnyedén méretre állítható

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

5 990 Ft‎

6 990 Ft‎ Áfával

-1 000 Ft‎

Ha te is a Real Madrid együttesének vagy a fanatikus szurkolója, és szeretnél felkészülni időben a 2019/20-as szezonra, akkor a figyelmedbe ajánljuk a csapat hivatalos, fehér, klub logóval ellátott baseball sapkáját. Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de nem hiányozhat a strandról sem, ahol a nagy melegben kitűnő védelmet nyújt a nap sugarai ellen. A csapat nemrég bejelentette Eden Hazard szerződtetését, akit a Chelsea együtteséből igazoltak. Ezzel az igazolással hatalmas lépést tettek az újabb Bajnokok Ligája siker és bajnoki cím felé. Mutasd meg mindenkinek, hogy te is a királyi gárda rajongója vagy, képviseld ebben büszkén kedvenceid címerét. Lepd meg vele ismerőseidet vagy akár barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon és izguljátok végig ebben a következő esztendő összes összecsapását. Ugyan tavaly a csapat csak a harmadik helyen végzett a bajnokságban, a Bajnokok Ligája küzdelmeitől is búcsúzniuk kellett, a szurkolók egy ilyen igazolás után már valószínűleg csak azért csalódottak, amiért a városi rivális Atletico Madrid is előttük végzett a tabellán.

A termék főbb jellemzői:

- Anyaga: pamut

- 2019/20-as sapka

- Eredeti Adidas termék

- Fehér színű arany csíkokkal

- Könnyen méretre állítható

- Adidas logó és Real Madrid címerrel ellátott

- Kényelmes viselet

Ha te is fanatikus rajongója vagy a spanyol labdarúgó bajnokságban szereplő Real Madrid együttesének, és szeretnél magadnak egy olyan kiegészítőt, amelyet az év minden napján büszkén viselhetsz, akkor legyen a tiéd még ma a spanyol alakulat fehér, klub logóval ellátott, hivatalos baseball sapkája. Sokat fogjuk ezt látni olyan játékosok fején, mint Vinicius Junior, Thibaut Courtois, Gareth Bale, Luka Modric, Marcelo, Karim Benzema, Sergio Ramos, Keylor Navas, vagy éppen Marco Asensio, akik ezt veszik majd fel az utazásokhoz. Lepd meg vele ismerőseidet vagy barátaidat és szurkoljatok ebben a királyi gárdának! 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában