Real Madrid szabadidőruha 2019/20 (fehér)

Real Madrid szabadidőruha 2019/20 (fehér)

Új termék

Real Madrid szabadidőruha 2019/20 (fehér)

Anyaga: Climalite technológiával gyártott 100% polyester termék, mely kitűnő hőmérséklet szabályzó, így kényelmes viseletet biztosít sportolásra otthoni viseletre egyaránt.

Kiváló minőségű, I-osztályú eredeti Adidas termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Adidas

41 990 Ft‎

Készülj fel időben az őszre. Válaszd te is a Real Madrid együttesének hivatalos, fekete – fehér színű, cipzáros, arany csíkos, adidas és klub logóval ellátott szabadidő ruháját, amelyet maguk a játékosok, köztük Eden Hazard, Gareth Bale, Luka Jovic, Marcelo, Vinícius Junior, James Rodriguez, Karim Benzema, Sergio Ramos, vagy éppen Isco is viselnek majd a mérkőzésekhez való utazások előtt. Ugyan a gárda az előző esztendőben nem szerepelt fényesen a La Liga küzdelmei során, hiszen jócskán lemaradt a Barcelona mögött, a 2019/20-as idényben szeretnék kárpótolni szurkolóikat tisztes helytállással.Elengedhetetlen kelléke ez a közös meccsnézéseknek és szurkolói összejöveteleknek, de az otthoni pihenésre és házimunka elvégzésére is kiválóan alkalmas. Menj el benne edzésre, hiszen anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így a hidegebb időben sem fázunk meg benne. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, így a termék szárazon tart.Ez az együttes a 2019-20-as Adidas kollekció egyik fontos eleme, gyakran fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt, ahogy a játékosokat mutatják utazásnál, és bemelegítésnél illetve a cserejátékosokat mérkőzés közben a kispadon ülve.Remek ajándék lehet születésnapra vagy akár névnapra is. Lepd meg ezzel ismerőseidet és barátaidat. Képviseld ebben szeretett alakulatod címerét! Siess, rendeld meg még ma! 


A termék főbb jellemzői:

-Real Madrid két részes szabadidőruha fehér-fekete színben arany színnel kiegészítéssel
-Oldalt az alsó-felső részen négy zseb,mely szintén cipzárral zárható
-Hőkezelt Real Madrid címer
-Vasalt Adidas logó
-A Nadrág derék részen enyhén gumírozott és vékony zsinórral könnyedén méretre állítható
-Hivatalos, 2019-20-ss eredeti Adidas- Climalite termék
-A felső rész végig cipzáros

Ha nem döntöttük még el, hogy mit vegyünk barátunknak, gyermekünknek, kedvesünknek névnapjára esetleg születésnapjára, de régóta hallgatjuk, hogy szeretne egy kényelmes melegítőt, akkor ez lesz a megfelelő választás. A Real Madrid hagyományos fekete melegítője Adidas-, és a csapat logójával van ellátva. Otthoni viseletre kiváló, hiszen nyugodtan kényelmes viselet meccsnézéshez.A szabadidőruha teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában