Real Madrid Sál 2019/20

Real Madrid Sál 2019/20

RAL/FHR1

Új termék

Real Madrid sál 2019/20-as szezon

Anyaga

100%-akril szövet

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

5 990 Ft‎

Készülj fel a hidegre a megfelelő ruhadarabokkal, amelyek megvédenek a megfázástól és emellett még segítenek abban, hogy kedvenc futballcsapatod iránti elkötelezettséged is kifejezd mindenki számára. Ha érdekelne egy ilyen darab, és szereted a Reál Madrid-ot, akkor mindenképpen vess egy pillantást egyik legfrissebb darabunkra! Megérkezett az eredeti, hivatalos, 2019/20-as, Reál Madrid klub logós, Adidas márkajeles, fehér-fekete sálunk, amely tökéletes választás lehet minden fanatikus számára, hiszen tökéletes véd a hidegben, és még kedvelt egyesületed címerét is viselheted! A termék kiváló ajándék lehet minden rajongó számára, így ha van olyan barátod/barátnőd, esetleg családtagod, aki odáig van a királyi gárdáért, akkor lepd meg őt névnapja, születésnapja, vagy egyéb ünnepek alkalmával. A spanyol csapat idén Zinedine Zidane vezetésével próbálhatja meg meghódítani a Bajnokok Ligája serleget ismételten. Vajon sikerülni fog nekik, az újonnan igazolt nagyágyúval: Eden Hazard-al?

A termék főbb jellemzői:

- Eredeti termék
- 140 cm hosszú
- fekete fehér színű
- Real Madrid feliratokkal és címerrel díszített
- A sál végei rojtosak
- Kiváló minőségű

 
Rendeld meg és legyen tiéd hamarosan ez a fantasztikus termék!Ez az egyedi megjelenést biztosító sál kitünő ajándék lehet minden Real Madrid szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva a Madridiakat.

 

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (szürke)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában