Árcsökkenés
Real Madrid Edzőpulóver 2020/21 (Fehér)

Real Madrid Edzőpulóver 2020/21 (Fehér)

Új termék

Real Madrid Edző pulóver 2020/21 (Fehér)

Anyaga:

70%-pamut 30% polyester. Technologiájából és kevert anyagának köszönhetően szellőzése kifogástalan, egyedi kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a keletkezett hő és izzadság könnyedén távozik a szabadba, ezáltal kényelmes viseletet teremt, hidegebb időben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

17 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-6 000 Ft‎

A Real Madrid idén is piacra dobta a legfrissebb kollekcióját. Hozzánk is megérkezett az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, fehér színű, Real Madrid klub logós, Adidas márkajeles edzőpulóver, amely nem csak minősége miatt kiemelkedő, hanem azért is, mert olyan világklasszis futballisták is magukon fogják viselni, mint: Karim Benzema, Eden Hazard vagy éppen Sergio Ramos. A királyi gárda idei teljesítménye pozitívnak mondható, hiszen annak ellenére, hogy a Bajnokok Ligájában nem sikerült a döntőbe kerülniük, a LaLiga-t sikeresen megnyerték, ezzel megelőzve a rivális Barcelona-t. Igazolások tekintetébe több sajtóhír is felreppent, ugyanakkor jelen pillanatban Zidane még egyetlen új játékost sem szerzett csapatának, így könnyen lehet, hogy a csapat a megszokott keretével vág neki az új idénynek. Vajon elegendő lesz-e az egyesület számára a mostani keret?

A termék főbb jellemzői:


-Real Madrid Edzőpulóver Fehér színben

-Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék

-Kerek nyakrész, kényelmes viselet

-A pulóver csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett.

-Hímzett Adidas logó

-Varrott klub címer


Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja az elmaradott régiókban a minőségi gyapottermelést, hiszen a pamut textiliák kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában