Real Madrid Edzőpulóver 2020/21 (világoskék)

Real Madrid pulóver 2020/21 (fehér)

Új termék

Real Madrid Edzőpulóver 2020/21 (világoskék)

Anyaga:

100% pamut puha kényelmes viselet téli időszakban

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Adidas

23 990 Ft‎

Minden fanatikus futball rajongó álma, hogy egyszer kedvenc alakulatának mezében léphessen pályára. Igaz, ez nem mindenkinek sikerülhet, de egy – egy ruhadarabbal közelebb kerülhetünk az álmunk megvalósításához. Ha te vagy Magyarország egyik legnagyobb real madrid rajongója és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Sergio Ramos, Eden Hazard, vagy éppen Karim Benzema viselnek az edzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fehér színű, adidas és klub logóval ellátott, kapucnis pulóvert, amely tökéletes kiegészítője lehet a közös meccsnézéseknek és a szurkolói összejöveteleknek, valamint a hidegebb napokon a szabadtéri edzéseknek, ugyanis anyagának köszönhetően nem fázunk meg benne olyan könnyedén. Kényelmes viseletet biztosít mindenki számára. Remek ajándék lehet születésnapra vagy névnapra ismerőseink és barátaink számára is. Rendeld meg még ma és izguld végig a soron következő mérkőzéseket ebben a felsőben. Képviseld kedvenceid címerét a szürke hétköznapokon is!

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid pulóver fehér színben

- Hivatalos 2020/21-es eredeti Adidas termék

- Kapucnis kivitel, kényelmes viselet

- A pulóver csuklónál és derék résznél enyhe bordázott "passzéval" rendelkezik a megfelelő hőtartás végett.

- Adidas logó

-  klub címer


Ez a pulóver tökéletes születésnapi ajándék lehet minden Real Madrid rajongónak,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet. Az Adidas több világszervezettel karöltve támogatja az elmaradott régiókban a minőségi gyapottermelést, hiszen a pamut textiliák kiemelt szerepet kapnak a sportszergyártók egyes termékeiben.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában