Real Madrid galléros póló 2023/24 (sötétkék)

Real Madrid galléros póló 2023/24 (sötétkék)

Új termék

Real Madrid galléros póló 2023/24 (sötétkék)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technologiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot,így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

17 990 Ft‎

Tavaly a Real Madrid mindössze a második lett a spanyol labdarúgó bajnokságban, azonban a szurkolók nem csalódottak az eredmény miatt. Idén szeretnék, ha kedvenceid újra a dobogó legfelső fokára állnának fel a La Ligában, valamint a Bajnokok Ligájában is. Friss hírek szerint a Real Madrid tárgyalásokat folytat a nagy rivális Barcelona alakulatával Gavi átigazolását illetően, ám eddig konkrét információ nem érkezett a tárgyalások előrehaladásáról. Ha te is a Real Madrid fanatikusa vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben maguk a játékosok is utaznak a mérkőzésekre, vagy éppen tartanak sajtótájékoztatót, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, sötétkék színű, adidas logóval és a Real Madrid címerével ellátott galléros pólót. Ez a felső anyagának köszönhetően rendkívül kényelmes viseletet biztosít, feldobhatod vele a szürke hétköznapokat, valamint egy famernadrággal felvéve fiatalos és sportos megjelenést biztosít. Siess, rendeld meg még ma és szurkolj ebben kedvenceid mérkőzésein!

A termék főbb jellemzői:


- Real Madrid 2023/24-es galléros póló sötétkék színben

-  Hivatalos eredeti Adidas termék

-  Három Adidas csík váll résznél

-  Nyomtatott Adidas logó


Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába, így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba, a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít. Szerezz örömet ismerőseidnek, legjobb barátaidnak, vagy akár magadnak ezzel a fantasztikus termékkel. A póló a szurkolók körében az egyik legnépszerűbb termék,hiszen sportolásra és utcai viseletre is egyaránt alkalmas, egy farmernadrággal kifejezetten sportos, fiatalos megjelenést biztosít.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

Real Madrid edzőpóló 2020/21 (fehér)

 100% polyester anyagának, és az Adidas különleges eljárásának hála , beépítették a CLIMALITE nedvességmegkötő technológiát a termék anyagába, mely kifogástalanul távolítja el az izzadságot, így biztosítja a komfortos viseletet hőségben is.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában