Arsenal kapucnis pulóver 2023/24 (piros)

Arsenal kapucnis pulóver 2023/24 (piros)

Új termék

Arsenal kapucnis pulóver 2023/24 (piros)

Anyaga:

A CLIMALITE technologiájának köszönhetően, az Adidas nedvességmegkötő funkciót épített a termékbe,ezzel aktívan eltávolítja az izzadságot és komfortos viseletet biztosít, intenzív edzés esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

28 990 Ft‎

A hónapokat tekintve már rég az őszt írjuk, azonban a házból kilépve még a nyomót sem láttuk néhány napja ennek az évszaknak, ami szinte hirtelen köszöntött be az elmúlt napokban. Erre felkészültek már a klubok is, így tett az Arsenal együttese is, hiszen bemutatta a hivatalos, piros színű, adidas logóval és az Arsenal címerével ellátott, cipzáras és kapucnis pulóverét. Ezt gyakran láthatjuk majd a médiában is, hiszen ebben utaznak a mérkőzésekre a játékosok, valamint adnak interjút a mérkőzések előtt. Anyagának köszönhetően nem csak kényelmes, de jó hőtartó is, így a szeszélyes időjárás alkalmával tökéletes választás lehet. Egy farmer nadrággal felvéve fiatalos és sportos viseletet nyújt. Ez a felső minden rokonunk és barátunk számára lehet nagyszerű ajándék, akik szintén az Arsenal szimpatizánsai. Így, ha még nincs meg, hogy mit vásároljunk nekik karácsonyra, vagy akár a születésnapjukra, akkor ez a felső remek választás lehet. Siess, rendeld meg még ma!

A termék főbb jellemzői:

- Arsenal piros pulóver
- Hivatalos, 2023/24-es eredeti Adidas termék
- A pulóver végig cipzáros és kapucnis
- Oldalt két zseb, melyben értékeid tárolhatod
- Fehér Adidas logó a jobb oldalon
- Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az ágyúsokat. Rendeld meg ezt a kiváló terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal pulóverben szeretnél mérkőzést nézni és szurkolni kedvenc csapatodnak. A terméket úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Anyagának köszönhetően bármelyik évszakban fel tudjuk venni ezt a felsőt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában