Arsenal kapucnis pulóver 2023/24

Arsenal kapucnis pulóver 2023/24

Új termék

Arsenal kapucnis pulóver 2023/24

Anyaga:

A CLIMALITE technologiájának köszönhetően, az Adidas nedvességmegkötő funkciót épített a termékbe,ezzel aktívan eltávolítja az izzadságot és komfortos viseletet biztosít, intenzív edzés esetén is

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Adidas

27 990 Ft‎

Ugyan már nyolc fordulót lejátszottak a Premier League 2023 – 2024-es idényéből, még mindig nem késő megvásárolni kedvenc alakulatod hivatalos termékeit. Az Arsenal együttese nyolc mérkőzés után holtversenyben második a Tottenham mögött a tabellán hat győzelemmel és két döntetlennel. Az ágyúsoknak nagy szüksége van a bíztatásra, hiszen a tavalyi év utolsó harmadában buktál el a bajnoki címet, ezt azonban Arteta együttese idén nem szeretné megismételni. Ha te is az Arsenal támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyben büszkén képviselheted kedvenceid színeit és címerét, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, piros színű, adidas és Arsenal logóval ellátott, belebújós – kapucnis pulóvert. Anyagának köszönhetően rendkívül jó hőtartó képességgel bír, így a hűvösebb időjárás alkalmával sem fázunk meg benne olyan könnyedén, egy farmernadrággal pedig sportos viseletet biztosít. Siess, rendeld meg még ma nehogy lemaradj róla!

A termék főbb jellemzői:

- Arsenal piros pulóver
- Hivatalos, 2023/24-es eredeti Adidas termék
- A pulóver kapucnis elején kenguru zsebbel
- Fehér Adidas logó a jobb oldalon
- Hímzett klub címer

Ez a pulóver kitűnő ajándék lehet minden Arsenal szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az ágyúsokat. Rendeld meg ezt a kiváló terméket amennyiben hiányos a kollekciód, vagy csak egy eredeti Arsenal pulóverben szeretnél mérkőzést nézni és szurkolni kedvenc csapatodnak. A terméket úgy tervezték, hogy a belső anyaga segítse a levegő szabad áramlását és az optimális vízelvezetést.A jobb szellőzés érdekében könnyű anyagból készült, hogy javítsa a tökéletes kényelemet viselőjének. Anyagának köszönhetően bármelyik évszakban fel tudjuk venni ezt a felsőt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball Sapka 2019/20

Arsenal Baseball sapka (Adidas)

100 % Pamut mely minden évszakban tökéletes védelmet nyújt a fejnek. Hátul csattal egyszerűen méretünkre szabható.

Mérete:Hátul állítható felnőtt méret

Kiváló minőségű, eredeti termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában