AS Roma Szabadidőruha 2017/18 (Sárga)

AS Roma Szabadidőruha 2017/18 (Sárga)

Új termék

AS Roma Sárga Szabadidőruha 2017-18

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester, mely hő és verejték elvezető szövetekből készült,így szellőzése tökéletes, viselőjének kényelmes komfortot biztosít minden évszakban

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

37 990 Ft‎

Ha te is fanatikusan rajongsz az AS Roma együtteséért, és nincs még meg a megfelelő szabadidőruhád az edzésekhez vagy az otthoni pihenésekhez, akkor a Farkasok csapatának új, fekete – sárga színű, nike, klub logóval ellátott, zipzáros melegítőjét neked találták ki! Ebben szerelésben mutatkozik Radja Nainggollan, Daniele De Rossi, Stephan El Shaarawy, vagy éppen Alessandro Florenzi is egy – egy mérkőzés előtt. Kitűnő anyagának köszönhetően rendkívül jó légáteresztő képességgel bír, ám egyúttal jó hőtartó is, így a hidegebb időszakban is bátran használhatjuk. Tökéletes ajándék minden szimpatizáns számára.

Kényelmes komfort érzetet, tökéletes szellőzést biztosít még a legkimerítőbb edzések során is. A szabadidő együttes praktikus két oldalzsebbel végig cipzáros felsővel és hímzett klub címerrel készül. Ez az együttes a 2017/18-as Nike kollekció egyik fontos eleme, gyakran fogjuk viszontlátni a tv-ben, sajtóban egyaránt, mivel ezt a terméket a játékosok gyakran viselik majd utazásoknál, sajtótájékoztatón és a klub által szervezett különböző rendezvényeken. AS Roma két részes szabadidőruha sárga - fekete színben, amely DRI-FIT technológiával készül hő és verejtéket elvezető anyagból. Az együttes eredeti Nike termék, amely a 2017-18-as szezon új terméke.


A termék főbb jellemzői:

-AS Roma két részes szabadidőruha sárga-fekete színben
-Oldalt két zseb
-Varrott Nike logó
-Hímzett klub címer
-Hivatalos,eredeti 2017-18-as Nike termék
-A felső végig zipzáros
-Slim fazon
-Dereknál vékony húzó zsinórral könnyedén méretre állítható

Az AS Roma csapata a 2016/17-es szezonban az utolsó fordulóban kvalifikálta magát a Bajnokok Ligája csoportkörébe, így farkasok megpróbálnak idén a Serie A-ban és a Bajnokok ligájában is az élbolyban végezni. Ez a gyönyörű termék kitünő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére,hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva az egyesületet. A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel a Nike felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek, mint anyagösszetételben mint gyártásban. Ez a gyönyörű termék kitűnő ajándék lehet minden Roma szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged,ezzel is támogatva az egyesületet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

As Roma széldzseki 2019/20 (bordó-fekete)

As Roma széldzseki 2019/20 (bordó-fekete)

AS Roma Széldzseki 2019/20 (bordó - fekete)

Anyaga:

DRI-FIT technológiával készült 100%-polyester,mely anyagának köszönhetően hő és verejték elvezető szövetekből készült, így szellőzése tökéletes kényelmes viseletet biztosít a mindennapos használatra és sportolásra egyaránt

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában