Barcelona mez 2020/21 (hazai)

Barcelona mez 2020/21 (hazai)

Új termék

Barcelona mez 2020/21 hazai széria

Anyaga:

Dri-Fit technológiával gyártott 100%-polyester, mely kialakításának hála hő és izzadság szabályozó, ezáltal tökéletes szellőzést biztosít. Intenzív sportolás esetén a keletkezett nedvesség szétáramlik az elvezető csatornákon, így bőre száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

26 990 Ft‎

A Barcelona 2019/20-as szezonja megszakította nyertes sorozatukat a spanyol LaLiga-ban, hiszen a legnagyobb rivális, a Real Madrid végzett első helyen és ezzel hazavihették ismételten a spanyol kupát. A katalánok egy nehéz időszakon mennek most keresztül, nem csak a bajnokság második helyezése miatt, hanem mert az újonnan igazolt játékosok se váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, és a spanyol gárda gyengülni látszik, bár még az idei Bajnokok Ligájában megmutathatják, miért is tartják őket a világ egyik legerősebb klub csapatának. Annak ellenére, hogy az alakulat nem hozta idén a szokásos eredményeket, az óriási szurkoló bázis szakadatlanul kitart a gárda mellett és pozitívan tekintenek a jövőbe. Amennyiben te is ezen fanok közé tartozol és szeretnél magadnak egy olyan különleges relikviát szerezni, amellyel kifejezheted a csapat iránti hűségedet, akkor ne habozz és rendeld meg  tőlünk az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, hazai, Nike márkajeles, Barcelona klub logós mezt, amelyben olyan nagyszerű játékosok fognak futballozni a következő szezonban mint: Lionel Messi, Luis Suárez vagy éppen a fiatal tehetség Ansu Fati. Ne habozz, szerezd meg most, nehogy lemaradj kínálatunkról!

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona hazai mez 2020/21-es széria

-csíkos mintázat

-Hímzett sárga Nike logo

-Varrott klub címer

-Mell résznél szponzor felirat Rakuten látható

-Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet

Az FC Barcelona 2020/21-es hazai meze, melyet a katalán szimpatizánsok előszeretettel hordanak a csapat Camp Nouban játszott mérkőzésein. Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Barcelona 2020/21-es hazai mez mely kitűnő ajándék lehet minden Barca szurkoló részére.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában