Barcelona sportszár 2020/21 (Hazai)

Barcelona sportszár 2020/21 (Hazai)

Új termék

Barcelona sportszár 2020/21-es hazai széria

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 78% nylon, 4% pamut, 14% poliészter, 4% spandex amely biztosítja a lábnak optimális kényelemet és a könnyedebb szellőzését intenzív sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

7 990 Ft‎

A 2020/21-es idény rendkívül fontos fordulópontot fog jelenteni a Barcelona alakulatának, hiszen a csapat az utóbbi időben egyre csak gyengülni látszik, jól mutatja ezt az is, hogy a Bajnokok Ligájában sem értek el kiemelkedő sikereket tavaly, idén pedig a spanyol bajnokságban is alulmaradtak riválisuk, a Real Madrid ellen. A katalánoknak kardinális lenne visszaszerezniük régi hírnevüket, ehhez azonban komoly változtatásokra lenne szükségük csapaton belül is, bár idén még bizonyíthatnak a legjobbak között a BL-ben. Ezekben a nehéz időkben is elengedhetetlen, hogy kitartsunk kedvenc csapatunk mellett. Ha egyetértesz ezzel, akkor van számodra egy kihagyhatatlan ajánlatunk. Megérkezett az eredeti, hivatalos, 2020/21-es, Barca feliratos, Nike márkajeles, hazai sportszárunk, amely kitűnő párosítás lehet a hazai Barcelona nadrággal és mezzel, amelyeket szintén beszerezhetsz nálunk! Ugyanakkor ebben a sportszárban fognak pályára lépni a Barcelona játékosai is a Camp Nou-ban, valahányszor otthon fogadják ellenfeleiket.  Siess, rendeld meg most termékünket és lepd meg vele magad, vagy barátaidat!


A termék főbb jellemzői:

-Barcelona hazai sportszár 2020/21-es szezon
-Anyagában szőtt sárga Nike logó 
-Hátul vádli résznél vízszinten piros csíkozás
-Talprésznél csúszásgátló szövet
-Eredeti Nike termék
-Dri-Fit technológiával készült


Barcelona 2020/21-es hazai sportszár eredeti Nike minőségben mely elsősorban sportolásra készült .Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában