Barcelona sportszár 2021/22 (Hazai)

Barcelona sportszár 2021/22 (Hazai)

Új termék

Barcelona sportszár 2021/22-es hazai széria

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 78% nylon, 4% pamut, 14% poliészter, 4% spandex amely biztosítja a lábnak optimális kényelemet és a könnyedebb szellőzését intenzív sportolás közben.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

7 990 Ft‎

A Barcelona együttese már hatalmas igazolásokat jelentett be az átigazolási piacon. Több sztárjátékos is csatlakozott a katalán együtteshez, méghozzá ingyen. A Manchester City gárdájától Eric Garcia védő és Sergio Aguero támadó érkeztek, még a Lyon gárdájától sikerült megszerezni Memphis Depayt, aki szintén a támadó szekciót erősíti majd. Ronald Koeman együttese velük kiegészülve már gőzerővel készül a következő La Liga szezonra azért, hogy 2 év után újra magasba emelhessék a serleget. Ha te is a katalánoknak szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan terméket, amelyet a futballisták is viselni fognak majd a találkozókon, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, gránátvörös – kék színekben tündöklő, nike logóval ellátott sportszárat, ami egyetlen fanatikus ruhatárából sem hiányozhat pláne akkor, ha már megvan a hozzá tartozó mez és a rövidnadrág is. Siess, rendeld meg még ma, lepd meg vele ismerőseidet és barátaidat születésnapjukon vagy névnapjukon!


A termék főbb jellemzői:

- Barcelona hazai sportszár 2021/22-es szezon
- Anyagában szőtt fehér Nike logó 
- Vízszinten piros csíkozás
- Talprésznél csúszásgátló szövet
- Eredeti Nike termék
- Dri-Fit technológiával készült


Barcelona 2021/22-es hazai sportszár eredeti Nike minőségben mely elsősorban sportolásra készült. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet. Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan, kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában