Barcelona mez 2022/23 (vendég)

Barcelona mez 2022/23 (vendég)

Új termék

Barcelona mez 2022/23 (vendég)

Anyaga:

DRI-Fit kialakitású,ami egy különlegesen  szövetet jelent, mely kiváló izzadság felszívó funkcióval rendelkezik, segítve ezzel a test természetes hűtési mechanizmusát, ezáltal bőre száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

32 990 Ft‎

Talán az előző La Liga idényben a Barcelona fanatikusai csalódhattak a legnagyobbat, hiszen kedvenc együttesüknek nem sikerült megnyerni a bajnokságot. Aggodalomra azonban nincs semmi ok, hiszen a következő esztendőben bőven lesz még lehetősége a katalánoknak trófeákat nyerni. Ugyan Lionel Messi szerződéshosszabbításáról nincs még hír, arról sincs információ, hogy az argentin támadó elhagyná Spanyolországot. A csapatot viszont elhagyta Junior Firpo, akit a Leeds United vásárolt meg 15 millió €-ért. Ha te is a gránátvörös – kékek elkötelezett támogatója vagy és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók is viselnek a mérkőzéseken, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, szürke színű, nike logóval és klub címerrel ellátott vendég mezt. Anyagának köszönhetően a kinti és a benti edzéseken vagy mérkőzéseken is kiváló, hiszen jó légáteresztő, így nem izzadunk bele olyan könnyedén. Siess, rendeld meg még ma és szurkolj ebben kedvenc alakulatod mérkőzésein.

A mez főbb jellemzői:

- Barcelona vendég mez 2022-23-as arany színben

- Hímzett Nike logo

- Nyomott klub címer

- Mell résznél szponzor felirat a Spotify látható

- Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet

Az FC Barcelona 2022/23-as vendég meze, melyet a katalán szimpatizánsok előszeretettel hordanak a csapat Camp Nouban játszott mérkőzésein. Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz. Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában