Árcsökkenés
Manchester United training felső 2020/21 (fekete)

Manchester United szabadidő felső 2019/20

Új termék

Manchester United szabadidő felső 2020/21 (

Anyaga:

100 %-polyester mely kifejezetten puha tapintású, kényelmes viseletet teremt biselőjének minden körülmények között,

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Szállítási határidő:48 óra

Figyelmeztetés: Utolsó darabok az áruházban!

Adidas

9 990 Ft‎

23 990 Ft‎ Áfával

-14 000 Ft‎

A Manchester United nagyon sokáig csak árnyéka volt önmagának, elveszítették stabil helyüket a top 6 legjobb angol csapat között, edzőváltás történt, illetve csapaton belüli feszültség alakult ki, ám ennek az utóbbi időszakban már nyomát se látni, hiszen Ole Gunnar Solksjaer kinevezésével a csapat elkezdett ismét dominálni a mérkőzéseken, amelynek eredménye a harmadik helyezés elérése lett a Premier Leagueban. Ezzel a csapat jövőre a legjobb nemzetközi klub csapatok között bizonyíthat ismét, sőt az idei Európa Ligában is komoly esélyekkel indulhatnak a serlegért. A vörös ördögök hatalmas szurkolótábora izgatottan várja az elkövetkezendő időszak mérkőzéseit és ha te is közéjük tartozol, akkor van számodra egy kihagyhatatlan ajánlatunk! Vásárold meg most a legfrissebb, 2020/21-es, eredeti, hivatalos, Manchester Unidet klub logós, Adidas márkajeles, fekete színű tréning felsőnket, amelyet nem csak te, de olyan nagyszerű játékosok is hordani fognak mint: Paul Pogba, David De Gea, vagy éppen Marcus Rashford. Ne habozz, szerezd meg termékünket most!

A termék főbb jellemzői:

- Adidas logó
- Vasalt klub címer
- Manchester United szabadidő felső
- Hivatalos, 2020/21-es eredeti Adidas termék
- A felső cipzáras,

Ez a különleges megjelenést biztosító felső kitűnő ajándék lehet minden Manchester United szurkoló részére, hiszen nagyszerű viselet és bárhol megmutathatod a klub iránti elkötelezettséged, ezzel is támogatva a vörös ördögöket. A termék teljes mértékben környezetbarát, mivel az Adidas felhasználja az újrahasznosított műanyag palackokat, hogy megfeleljen a ökológiai előírásoknak, a mai kor követelményeinek ,mint anyag összetételben mint gyártásban. Siess rendeld meg most,ez a termék a sok éves tapasztalat alapján a szurkolók egyik nagy kedvence.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelső 2019/20

Manchester United Szabadidőfelsői 2019/20 

Anyaga:

ClimaCOOL technológiával készült 100%-polyester,mely hő és verejték elvezető szövetekből készült, ezáltal szellőzése megteremti a tökéletes kényelmet viselőjének,még intenzív sportolás közben is, hideg, szeles időben egyaránt.

Kiváló minőségű, eredeti Adidas termék

Hasonló termékek ebben a kategóriában