Barcelona Vendég szett 2019/20

Barcelona Vendég szett 2019/20

Új termék

Barcelona 2019-20-as vendég szett (sárga)

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely kiválóan szabályozza a hőt és izzadságot, ezáltal megteremti viselőjének a tökéletes szellőzést.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Szállítási idő: 6-8 munkanap

Nike

18 990 Ft‎

Elérkezett a 2019/20-as idény, és a csapatok készen állnak ismételten harcba szállni a serlegekért, köztük természetesen a Barcelona alakulata is. A katalánok megerősítették keretüket, ugyanis megszerezték az Ajax egyik kiemelkedő fiatal középpályását, Frenkie De Jong-ot, illetve az Atletico Madrid nagyágyúját, Antoine Griezmann-t. Vajon sikerülhet így a Bajnokok Ligája győzelem? Amennyiben Te is ezen csapat szurkoló táborát erősíted, akkor figyelmedbe ajánljuk,az eredeti, hivatalos, Nike márkajellel és Barcelona klub logóval ellátott, 2019/20-as vendég szettet, amelyet nem csak Te, de maga Lionel Messi, Luis Suárez, Ousmane Dembelé, Ivan Rakitic, Arthur Melo, Nelson Semedo, Clement Lenglet vagy éppen Sergio Busquets is hordani fognak, valahányszor a gárda idegenben lép pályára. Ez egy igazán különleges darab, így egy igazi fanatikus szurkoló számára elengedhetetlen kellék lehet. Viseld a teljes szettet edzéseken vagy otthon, esetleg közös meccsnézések alkalmával. Ezen termék segítségével, ténylegesen úgy érezheted, hogy a katalán gárda tagjává váltál, ugyanis a szett shortot, mezt, és sportszárat is magába foglal, a Barca vendég színeiben. Ne habozz tovább, vásárold meg barátaid számára születésnapok alkalmával, vagy lepd meg magad ezzel a kiváló darabbal, és izguld végig kedvenc egyesületed rangadóit!

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona vendég szett 2019-20 sárga színben, kék shorttal
-Himzett sárga Nike logo
-Varrott klub címer
-V-nyakú kialakítás,kényelmes viselet
-Nyak résznél katalán szimbólum

Viselje gyermeke is büszkén ezt a minden részletében eredeti mez szettet, melyet a csapat egész szezon során használ.Tervezd újra Barcelona kollekciódat, és vásárold meg a klub első számú vendég mezét, mely tradícionálisan  sárga színű.Technológiának köszönhetően szellőzése kifogástalan,kényelmes viselet utcára,akár sportolásra.Anyagából fakadóan a kialakítása hűvös levegőt áramoltat a ruhába,így a hő és az izzadság könnyen távozik a szabadba,a termék pedig szárazon tart és tökéletes viseletet biztosít.A játékosok mint Lionel Messi,  vagy az ügyeletes gólvágó Luis Suarez ebben a mezben fog pályára lépni idegenben a közönség előtt.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona mez 2015/16 (Vendég)

Barcelona mez 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég mez

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely hő és izzadság szabályzó így szellőzése tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában