Barcelona mez 2020/21(Vendég)

Barcelona mez 2020/21(Vendég)

Új termék

Barcelona mez 2020/21 vendég széria

Anyaga:

DRI-Fit kialakitású,ami egy különlegesen  szövetet jelent, mely kiváló izzadság felszívó funkcióval rendelkezik, segítve ezzel a test természetes hűtési mechanizmusát, ezáltal bőre száraz marad.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Ez a termék jelenleg nem rendelhető!

Nike

26 990 Ft‎

Az FC Barcelona együttese nemrég 8-2-es vereséget szenvedett a Bayern München ellen a Bajnokok Ligájában. E miatt fel is reppentek a hírek, hogy a csapat Argentin sztárja, Lionel Messi idő előtt elhagyja a katalán csapatot, ám nemrég pont került az ügy végére, hiszen a játékosok kijelentette, hogy marad az alakulatnál, és szeretne mindent megtenni azért, hogy újabb sikerre vigye a gárdát. Ha te is a gránátvörös – kékeknek szurkolsz és szeretnél magadnak egy olyan felsőt, amelyet maguk a labdarúgók, köztük Antoine Griezmann, Ansu Fati, vagy éppen Lionel Messi viselnek majd a 2020/21-es szezon mérkőzésein, akkor a figyelmedbe ajánljuk a hivatalos, fekete, nike és klub logóval ellátott vendég mezt. Anyagának köszönhetően jó légáteresztő képességgel bír, így a nagyobb melegben sem 

A mez főbb jellemzői:

-Barcelona vendég mez 2020-21-as sárga színben

-Hímzett  Nike logo

-Varrott klub címer

-Mell résznél szponzor felirat a Rakuten látható

-Kerek nyakú kialakítás, kényelmes viselet

-Nyak résznél hátul látható piros-sárga katalán szimbólum

Az FC Barcelona 2020-21-es vendég meze, melyet a katalán szimpatizánsok előszeretettel hordanak a csapat Camp Nouban játszott mérkőzésein. Ezzel a felsővel színesíthetjük szurkolói relikviáinkat, de edzésre is alkalmas, valamint elhanyagolhatatlan kelléke a barátokkal történő meccsnézéseknek, vagy közös focizáshoz.Ha erre a termékre vágysz, vagy meglepetésnek szánod, rendeld meg és hamarosan a tiéd lehet.

Még nem írt véleményt ehhez a termékhez senki.

Írd meg véleményed

Barcelona short 2015/16  (Vendég)

Barcelona short 2015/16 (Vendég)

Barcelona 2015-16-vendég short

Anyaga:

Dri-Fit technológiával készült 100%-polyester,mely a belső háló segítségével hő és izzadság szabályzó így szellőzése a legmegterhelőbb edzéseken is  tökéletes.

Kiváló minőségű, eredeti Nike termék.

Hasonló termékek ebben a kategóriában